25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosunda kimler var

Siyah Beyaz Aşk dizi oyuncuları kim Siyah Beyaz Aşk konusu nedir? sorusuna yanıt olarak tüm detayları bu haberimizde sizler için derledik.

11 Ekim 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosunda kimler var

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragamanı yayında mı Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosunda kimler var Siyah Beyaz Aşk dizisinin konusu nedir sorusunun yanıtı haberimizde. Kanal D ekranında D Productions imzalı yeni dizi Siyah Beyaz Aşk’ın yayın tarihi belli oldu.



Başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay'ın muhteşem uyumu göz doldururken, güçlü oyuncu kadrosundan şu ana kadar açıklanan isimler Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Kıvanç Kasabalı ve Ece Dizdar oldu. Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendisini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan... Doktor Aslı Çınar, bir gün ortadan kaybolur. Kendisini kaçıran Ferhat'tan başkası değildir. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla… Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu “şart” hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.




Sevmeyi unutmuş, gerektiğinde gözünü karartıp can alabilen Ferhat’la; yüreği sevgi dolu, kendini insanları iyileştirmeye adamış doktor Aslı’nın hikayesini konu alan “Siyah Beyaz Aşk”, iyilikle kötülüğün mücadelesini ekrana getirecek. Siyah Beyaz Aşk'ın yönetmen koltuğunda Yasin Uslu otururken, senaryonu ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyor. Siyah Beyaz Aşk'ın replikleri ise şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı.

'Çözülmesi zor biri olduğunu mu düşünüyorsun? Abisiyle yaşayan, mesaisi bitse de hastaneden ayrılmayan, sokaktaki kedi köpeğe bile yeteceğini düşünen, hayat kurtardığı için böbürlenen ve herkesin hayatını kurtarabileceğini sanan, defalarca aynı filmi seyredip aynı yerlerde salya sümük ağlayan, zırtapoz bir adamla sevgilicilik oynayan bir kız çocuğusun. Var mı eksiğim?''