26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Siyah Beyaz Aşk'da Aslı'ya büyük tuzak

Siyah Beyaz Aşk 26.son bölümünde; Ferhat büyük bir çıkmaza giriyor. Aslı'ya tehlikeli işlerden uzak durma sözü veren Ferhat Cüneyt ile yüzleşiyor. Ferhat sinirlerine hakim olamıyor. Geçmişte yaşananları düşünen Ferhat Cüneyt'i cezalandırmaya karar veriyor ve ona silah doğrultuyor.

17 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Siyah Beyaz Aşk'da Aslı'ya büyük tuzak

Kanal D'nin başarılı yapımlarından Siyah Beyaz Aşk 26. son bölüm yayınlandı. Dizinin geçen haftaki bölümü ilgiyle izlenmişti. Dizinin 27.yeni bölüm fragmanı da hemen araştırılmaya başlandı. Siyah Beyaz Aşk 26.son bölümünde; Ferhat büyük bir çıkmaza giriyor. Aslı'ya tehlikeli işlerden uzak durma sözü veren Ferhat Cüneyt ile yüzleşiyor. Ferhat sinirlerine hakim olamıyor. Geçmişte yaşananları düşünen Ferhat Cüneyt'i cezalandırmaya karar veriyor ve ona silah doğrultuyor.
 

Siyah Beyaz 26. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Dizinin bu haftaki bölümünde Ferhat büyük bir çıkmaza giriyor. Geçmişin izlerini silemeyen Ferhat Cüneyt'i buluyor ve onunla karşı karşıya geliyor. Ancak sinirlerine hakim olamayan Ferhat onu vurmak istese de yapamıyor. Çünkü Aslı'ya verdiği söz elini kolunu başlıyor. Bebeği ve sevdiği kadınla yeni bir hayata başlayacak olan Ferhat geçmişin sırları altında eziliyor. Aslı Ferhat'ın kendisinden bir şeyler sakladığından şüphelense de fazla kurcalamıyor. Aslı ve Ferhat arasında geçen konuşma ise yürekleri ısıtıyor. Bundan sonra bebeği ve sevdiği kadın için yaşayacağını söyleyen Ferhat Aslı'ya "Bana güveniyor musun?" diye soruyor. Aldığı cevap ise her şeye bedel oluyor.




Jülide’nin beklenmedik bir anda ağzından dökülen Özge ile ilgili laflar Ferhat’ı şok eder!  Ferhat, Jülide’nin söylediklerinin doğru olup olmadığının peşine düşerken, bir yandan da Aslı’yı bu meseleden uzak tutmaya çalışır. Ancak, bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.Eve geri dönen Cüneyt, Özge’yi kullanarak evde kalmayı amaçlar. Ancak Ferhat’ın bu konuda başka bir çözüm yolu olacaktır. Ferhat bir yandan da Cüneyt’e yardım eden köstebeğin peşindedir. Ferhat’ın bu yolda ulaşacağı kişi, onu şoke edecektir. Ferhat’ın evden gitmesine mani olmak isteyen Namık’ın tercih ettiği yol başta Aslı olmak üzere evdeki herkesi şaşırtacaktır. Özge meselesi ile Aslı ve Ferhat’ın arasını açmayı planlayan Jülide hedefine ulaşacağını düşünürken, ev içerisinde kendisini bekleyen başka bir tehlikeden habersizdir. Yiğit, Necdet cinayetinin arkasındaki sırrı çözmeye yaklaştıkça, önüne yeni engeller çıkar. Giderek Namık Emirhan ismine yaklaşan Yiğit hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.