16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Siyah Beyaz Aşk son 2. Bölüm izlendi!

Siyah Beyaz Aşk yeni 3. Bölüm fragmanı merak ediliyor. Siyah Beyaz Aşk son 2. Bölüm izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı dizi her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Ferhat’ı ve ailesini atlatmayı başarıp, yaşadığı bu tutsaklıktan kurtulabilecek midir? Siyah Beyaz Aşk yeni 3. Bölüm fragmanı ve Siyah Beyaz Aşk son 2. Bölüm izleme linki haberimizde sizlerle olacak.

23 Ekim 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
 Siyah Beyaz Aşk son 2. Bölüm izlendi!

Siyah Beyaz Aşk 3. Yeni bölüm fragmanı ve Siyah Beyaz Aşk son 2. Bölüm izleme linki merak ediliyor. Siyah Beyaz Aşk izleyicisi ile her pazartesi saat 20.00’da buluşuyor. Ferhat'ın bu teklifi, tüm ailesi tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Siyah Beyaz Aşk yeni 3. Bölüm fragmanı ve Siyah Beyaz Aşk son 2. Bölüm izleme linki haberimizde sizlerle olacak. Erkeğin kararmış kalbine çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer.  Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü Aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

 

SİYAH BEYAZ AŞK SON 2. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

 

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

Aslı'nın asıl amacı zaman kazanıp onun elinden kurtulmaktır. Ancak Ferhat, Aslı’yı can evinden vurarak abisi Cem’in hayatıyla tehdit eder. Üstelik zaman daralıyordur ve Yeter’in de fazla heveslenmesiyle, Aslı zorla yapacağı bu evliliğe doğru hızla ilerlemektedir. Aslı, Ferhat’ı ve ailesini atlatmayı başarıp, yaşadığı bu tutsaklıktan kurtulabilecek midir? Kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Cem, dayısı Namık’ın kirli işlerini açığa çıkarmaya çalışan savcı Yiğit’le birlik olup Aslı’yı aramak için kolları sıvar. Ancak farkında bile olmadıkları bazı engellerle karşılaşmak zorunda kalırlar. Her şeye rağmen kardeşinin izini bulan Cem, onu bulup Ferhat’ın elinden alabilecek midir?