25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosu ve hikayesi

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümleriyle her Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosunda kimler var? Siyah Beyaz Aşk hikayesi nedir? sorusunun yanıtı haberimizde.

14 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosu ve hikayesi

Siyah Beyaz Aşk yeni 6.bölüm fragmanı yayında mı sorusu dizi severler tarafından merak ediliyor. Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat'ı bıçaklayan Aslı büyük bir sarsıntı yaşar! Gülsüm'ün sırrına Aslı da ortak oluyor! Ferhat, Aslı'nın katili mi olacak? Gülsüm'ün şiddetli doğum sancıları başlamıştır. Fakat abisi Ferhat'tan korktukları için hastaneye gidemezler. Ferhat, Gülsüm'ün hamile olduğunu öğrendiğinde olacaklardan herkes çok korkar. Aslı, Gülsüm'ün sağlıklı bir doğum yapabilmesi için yardımcı olmaya çalışır. Bu gerçeği asla Ferhat'ın öğrenmemesi için Yeter, sert bir dille uyarır. Aslı, bu olay hakkında Ferhat ile konuşacak mı? Yiğit ile tanışan Aslı, zorla evlendirildiğini söyleyecek mi?  Siyah Beyaz Aşk heyecan dolu yeni bölümüyle PAzartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SİYAH BEYAZ AŞK 5. BÖLÜM ÖZETİ

Siyah Beyaz Aşk dizisinde bu hafta Aslı, Ferhat'ın kendisini öpmesiyle beklemediği bir darbe daha alır ve onun başka bir yüzüyle daha tanışmış olduğunu düşünür. Oysa Ferhat, yıllardır içine hapsettiği duyguları Aslı'nın yanında bir anlığına da olsa kontrol edemediğini fark eder ve bu durum onu oldukça sarsar.

Aslı daha Ferhat'la yaşadığı yakınlaşmanın şokunu atlatamadan, istemeden de olsa Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kalır. Yeter ise bu soruna kökten bir çözüm bulmak için kolları sıvar.

Cem ise artık gizlice ailenin içine girmenin yollarını aramaktadır ve bilmeden Aslı'yı da bu işe alet edecektir. Ferhat ise bir yandan kardeşi Yiğit'i Namık'tan korumak için elinden geleni yaparken bir yandan da Aslı'nın kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinden şüphelenir ve onu iyice göz hapsine alır. Acaba Aslı Ferhat'a yakalanmadan planlarını gerçekleştirebilecek midir?

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Siyah Beyaz Aşk son bölümde Ferhat’ı bıçaklayan Aslı, beklemediği bir hamleyle karşılaşıyor! Esra’nın durumu ciddileşir, bir an önce ameliyat edilmesi gerekmektedir. Aslı, Ferhat’a kendisine izin vermesi için yalvarır. Tam ümidini kestiği anda Ferhat ameliyata girmesini sağlar. Ancak ameliyattan sonra Aslı’yı bir sürpriz beklemektedir. Aslı öğrendiği  gerçekle büyük bir yıkım yaşar ve yeniden Ferhat’la karşı karşıya gelir.

Aslı ile Sinan’ın bir araya geldiğini gören Ferhat, çılgına döner ve Sinan’ı öldüresiye döver. Aslı’yı eve mahkum eden Ferhat, şiddet uygular ve bu şiddetin sonucunda Aslı’dan beklemediği bir tepki görür. Aslı, Ferhat’ı sakladığı bıçakla yaralar. Cem ve Yiğit, Namık ve Ferhat’ın kirli dünyasını açığa çıkarmak için her yolu denemeye devam ederler. Handan ise Yeter’le zorunlu bir ittifak kurmak durumunda kalacaktır.



Bu olay ikili için yeni bir başlangıç olur. Ferhat, artık Aslı’nın da karanlık tarafa geçtiğini savunsa da bu Aslı tarafından verilmiş bir gözdağıdır. Aslı, kendisinden umut bekleyen küçük kızı ameliyat etmek ister. Ferhat, bir kereye mahsus olmak üzere Aslı’nın ameliyata girmesine izin verir. Ferhat’tan böyle bir hamle beklemeyen Aslı, Ferhat’ın geçmişini de merak etmeye başlar. Aslı, Ferhat’ı bıçakladığı anda kendi içindeki siyahla tanışır ve büyük bir sarsıntı yaşar. Asla yapmam dediği şeyi yapmış ve bir insana zarar vermiştir. Aslı başına geleceklerden endişelenirken, Ferhat onu ailesinin yaşadığı malikaneye götürür. Aslı onları tanıdıkça, bu ailenin sırları içinde yaşamak zorunda bırakılmanın, kendisi için aslında nasıl büyük bir ceza olduğunu daha iyi anlayacaktır.



OYUNCULAR

İbrahim Çelikkol

Ferhat Aslan


11 yaşındayken babasının gözlerinin önünde öldürülmesiyle bütün hayatı değişir. Tertemiz hayat dolu bir çocuk olan Ferhat, dayısı Namık sayesinde kirli işlere bulaştırılır ve ailesi için kendisini feda eder. Namık’ın sağ kolu ve en güvendiği kişidir. Namık’ın bütün karanlık işlerini yapar. Korkusuz ve yeri geldiğinde acımasızdır. İçindeki sevgiyi sonsuza dek gömdüğüne inanır.

Birce Akalay

Aslı Çınar


Lise çağında babasını kaybeder. Hayata olan bağlılığı, umudunu hiç kaybetmemesi ve mücadeleci kişiliği onu ayakta tutar. Ağabeyi Cem ile birlikte yaşar. Başarılı ve yardımsever bir genel cerrahtır. Bağımsız ruhludur. Hayat doludur. İnsanların sevgi ve emekle değişebileceklerine, iyileşebileceklerine inancı tamdır.

Muhammet Uzuner

Namık Emirhan


Annesi ve babasını kaybettikten sonra kardeşlerine bakabilmek için her işe girip çıkmış, en sonunda da kirli işlere bulaşmıştır. Yaşadığı zorluklar Namık’ı hırslı ve acımasız biri haline getirmiştir. Politikaya atılmaya karar verdikten sonra işleri Ferhat’a devredip, yardımsever bir iş adamı kimliğine bürünmüştür. Belediye başkanlığı seçimlerine hazırlanmaktadır. Amacına ulaşmak için her yolun mübah olduğuna inanır.

Arzu Gamze Kılınç

Yeter Aslan


Beş çocuklu yoksul bir ailede büyümüştür. Zorla istemediği bir adamla evlendirilir. Yeter, mutsuzluğunun hıncını çocuklarından çıkarır. Hırsları yüzünden büyük hatalar yapar, bu da çocuklarının ona karşı cephe almasına neden olur. Özellikle Ferhat’la arasında yıkılmaz bir duvar vardır. Yeter’in en büyük isteği Ferhat’ın sevgisini yeniden kazanabilmektir.

Ece Dizdar

İdil Yaman


İzmir’de doğmuştur. Zeki ve başarılı olan İdil, ailesinin maddi imkansızlıkları nedeniyle çalışarak eğitim hayatını sürdürmüştür. Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi okumuştur. İşinde çok başarılıdır. Namık’ın siyaset danışmanıdır. Güçlü ve iktidar sahibi erkeklerden hoşlanır.