19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Siyah İnci'de Hazal şoke etti

Siyah İnci'de Aziz, Kenan ve Irmak’ın nişanında elinde silahla Vural’ın karşısına dikilmiştir. Kimse beklememektedir böyle bir şeyi. Kenan Aziz’i durdurmaya çalışır ama başaramaz,

8 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Siyah İnci'de Hazal şoke etti

Aziz, kardeşi Naz’la ilgili hayati bir bilgi edinecek ve edindiği bilgi doğrultusunda Vural’ın karşısına dikilecektir. Vural, Kenan ve Hazal’ı öpüşürken göreceği esnada Irmak’ın odasından gelen yardım çığlıklarıyla birlikte telaşla aşağı yönelir.

 

SİYAH İNCİ 11.BÖLÜM ÖZET

Aziz ve Vural karşı karşıya...

Aziz, Kenan ve Irmak’ın nişanında elinde silahla Vural’ın karşısına dikilmiştir. Kenan dahil herkes şoktadır. Kimse beklememektedir böyle bir şeyi. Kenan Aziz’i durdurmaya çalışır ama başaramaz, Aziz oldukça kararlıdır. Üstelik Vural’ın da alttan almak, boyun eğmek gibi bir niyeti yoktur. Bu durum Aziz’i iyiden iyiye kızdırır. Tetiği düşüreceği esnada ona mani olup, Vural’ın hayatını kurtaran kişi, hiç beklenmedik biri olacaktır. Ebru ise bu karmaşanın arasında günlüğünü geri alacaktır. Fakat Hazal’ın bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Ne pahasına olursa olsun Ebru’nun ipliğini pazara çıkaracaktır.

 

 

Vural’ın başındaki dert, Aziz’le ve onun eline geçirdiği notla da bitmemektedir. Defne, Vural’ın en büyük sırrını öğrenmiş, ona şantaj yapmıştır.