25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Siyah İnci dizisi 16.bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı

Siyah İnci 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Siyah İnci’nin merakla beklenen 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. En son 15. Bölümüyle ekrana gelen Siyah İnci’nin 16. bölümünün fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin izleyicileri Hazal’ın gerçekleri öğrenmesiyle Vural’ın neler yapacağını merakla beklemeye başladı. Hazal bunca zaman Vural’ın kendisini kandırdığını öğrenmiş ve bu durumu çözüp hayatını değiştirmek için hemen planlar kurmaya başlamıştır. Peki Hazal hayatını değiştirebilecek mi? Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Siyah İnci 16.yeni bölüm fragmanı ve 15. son bölüm ayrıntıları haberimizde...

18 Ocak 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Siyah İnci dizisi 16.bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı

Siyah İnci 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Siyah İnci’nin merakla beklenen 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. En son 15. Bölümüyle ekrana gelen Siyah İnci’nin 16. bölümünün fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin izleyicileri Hazal’ın gerçekleri öğrenmesiyle Vural’ın neler yapacağını merakla beklemeye başladı. Hazal bunca zaman Vural’ın kendisini kandırdığını öğrenmiş ve bu durumu çözüp hayatını değiştirmek için hemen planlar kurmaya başlamıştır. Peki Hazal hayatını değiştirebilecek mi? Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Siyah İnci 16.yeni bölüm fragmanı  ve 15. son bölüm ayrıntıları haberimizde...
 

SİYAH İNCİ DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Siyah İnci Dizisinin 15. Bölümünde Neler Oldu?
 
Vural annesinin ölümünün ardından tamamen kontrolden çıkmıştı. Yaşadığı kaybın üzüntüsünü içinde yaşarken, hırsını ise başkalarından alıyordu. Bu hırstan en çok da Hazal etkilendi. Kenan’a gerçekleri anlatmak için giden Hazal yaşadığı anların kaydedildiğinden habersizdi. Vural’ın eline geçen bu görüntüler ve annesini kaybetmenin acısı ile iyice hırçınlaşan Vural, çığrından çıktı. Görüntülerde Kenan ve Hazal’ı izlerken, ikisinden intikam almaya yemin etti. Vural annesinin cinayeti ile ilgili elde ettiği delil ile Hazal’ı tehdit etmeye başladı. Hazal’a bu görüntüleri hesabını sorarken onu büyük biri ikilemde bırakan Vural, kaybının bedelini de ödetti. Oysa Hazal annesinin kaybı ile yıkılan Vural’a destek vermek ve teselli etmek için çabalıyordu. Vural yaptığı teklifle Aziz ve Kenan’ın kaderini Hazal’ın ellerine bıraktı. Hazal bir yanda Aziz diğer yanda Kenan varken, hangisinin suçlu olduğunu söylemenin ne kadar zor olduğunu biliyordu. Vural’ın bu kötü oyununda Hazal seçimini Kenan’dan yana kullanarak Aziz’in hapse girmesine neden oldu.
 
Bu ikilemde Azizi’in ismini vererek hapse gönderilmesine neden olan Hazal göz yaşları içinde kalmıştı. Aziz’in tutuklanmasının ardından Vural’ın planı tıkır tıkır işlemeye başladı. Aziz tutuklandığında polisler tarafından sorgulandı. Bu sorgulamada Canan’ın öldürülmesi ile ilgili tüm deliller Aziz’in aleyhineydi. Aziz cinayetin baş şüphelisi haline gelmişti.

Oysa olayın arkasında Ebru vardı. Canan’ın cesedi kanlar içindeyken Ebru ne yapacağını bilmiyordu. Siren seslerini duyduğunda şoktan çıkan Ebru, ilk iş olarak silahtaki parmak izlerini sildi. Tam kaçacakken Ebru biri tarafından ağzı kapatılıp olay yerinden uzaklaştırıldı. O anda cinayet silahı ise görünmeyecek bir yere düştü.
Canan’ın ölümünün ardından iyice psikolojisi bozulan Irmağı teselli etmekse Kenan’a kalmaktadır. Irmağa bu süreçte her türlü desteği vereceğine söz veren Kenan, yıldırım nikahı ile herkesi şaşırttı.
 
Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçelin paylaştığı Siyah İnci her hafta Perşembe akşamları 20:00 de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.
 
16. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?
 
Heyecanın  dorukta yaşandığı 15. Bölümün ardından dizinin sevenlerinin merakla beklediği 16. Bölüm sonunda ekrana geldi. Yayınlanan 16. Bölüm fragmanında, Aziz’in kendi yüzünden hapse düşmesinin büyük üzüntüsünü yaşayan Hazal ekranlara geliyor. Bu durumdan dolayı hüngür hüngür ağlayan Hazal, öfkesini Vural’a yansıtıyor. Bu bölümde Hazal’ın Vural ile geçmişte yaşadığı olayla ilgili gerçeği öğrenmesiyle soluğu Kenan’ın yanında alıyor.  Melek ise Aziz’in tutuklanmasının ardından bıçaklı saldırıya uğradığı haberini alıyor. Melek bu haber ile bir kez daha yıkılıyor. Kenan ise Vural’ın oyunlarını ortaya çıkarmak mucizelere bile kalsa mücadele edeceğini söylüyor. Arka planda onu engellemeye çalışan Ebru ve Ahmet’ten ise bir haberdir.

Hazal hayatını değiştirebilecek mi?

Hazal bunca zaman Vural’ın kendisini kandırdığını öğrenmiş ve bu durumu çözüp hayatını değiştirmek için hemen planlar kurmaya başlamıştır.

Canan Demiroğlu’nu Aziz’in öldürdüğüne inanmayan Kenan gerçek katilin kim olduğunu bulmak için Ahmet’i sıkıştırmaya devam ediyordur. Kenan’ın Ahmet’ten duyacağı haber üzerine herkesin bütün hayatı değişecektir.

Kenan’a olan aşkı yüzünden iyice sınırları aşan Ebru, hem Demiroğlu ailesine yakın olmak için hem de Defne’ye olan hıncından dolayı artık Sinan’a oynamaya başlar. İyice Ebru’nun ağına düşen Sinan’daki değişiklikler Defne’nin gözünden kaçmayacaktır.

Hazal elindeki büyük kozla Vural’ı mahkeme salonuna götürmeye ikna etmiştir. Ancak Vural için Hazal dosyası henüz kapanmamıştır.

SİYAH İNCİ 16.BÖLÜM FRAGMANI