25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Siyah İnci dizisinde gerilim artıyor

Siyah İnci 17.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Siyah İnci 16.son bölüm izleme linki ile dizinin tekrarını nereden izleyebilirim gibi soruların yanıtlarını arayan dizi izleyicileri için bu akşam yayına giren Siyah İnci ile ilgili tüm detayları bu haberimizde derledik.

18 Ocak 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Siyah İnci  dizisinde gerilim artıyor

Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Siyah İnci dizisi 16. son bölümü ile bu hafta yine çok konuşulacak. Dizide Hazal bunca zaman Vural’ın kendisini kandırdığını öğrenmiş ve bu durumu çözüp hayatını değiştirmek için hemen planlar kurmaya başlamıştır.

Siyah İnci’nin merakla beklenen 16. Bölüm fragmanı yayınlandı. En son 15. Bölümüyle ekrana gelen Siyah İnci’nin 16. bölümünün fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin izleyicileri Hazal’ın gerçekleri öğrenmesiyle Vural’ın neler yapacağını merakla beklemeye başladı. Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Hande Erçelin paylaştığı Siyah İnci her hafta Perşembe akşamları 20:00 de Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.
 

SİYAH İNCİ DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Geçtiğimz hafta heyecanın dorukta yaşandığı 15. Bölümün ardından dizinin sevenlerinin merakla beklediği 16. Bölüm sonunda ekrana geldi. Yayınlanan 16. Bölüm fragmanında, Aziz’in kendi yüzünden hapse düşmesinin büyük üzüntüsünü yaşayan Hazal ekranlara geliyor. Bu durumdan dolayı hüngür hüngür ağlayan Hazal, öfkesini Vural’a yansıtıyor. Bu bölümde Hazal’ın Vural ile geçmişte yaşadığı olayla ilgili gerçeği öğrenmesiyle soluğu Kenan’ın yanında alıyor.  Melek ise Aziz’in tutuklanmasının ardından bıçaklı saldırıya uğradığı haberini alıyor. Melek bu haber ile bir kez daha yıkılıyor. Kenan ise Vural’ın oyunlarını ortaya çıkarmak mucizelere bile kalsa mücadele edeceğini söylüyor. Arka planda onu engellemeye çalışan Ebru ve Ahmet’ten ise bir haberdir.