23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

SÖZ oyuncu kadrosunda kimler var?

Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken Söz dizisi yeni sezona kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Meriç Ural gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinde oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerin detaylarını bu haberimizde sizler için derledik.

4 Ekim 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
SÖZ oyuncu kadrosunda kimler var?

SÖZ dizisi 16. yeni bölüm fragmanı dün ekrana gelen son bölümden hemen sonra yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen SÖZ dizisi heyecan dolu sahneleriyle yeni sezonda kaldığı yerden devam e diyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen SÖZ dizisi 15. son bölümünde beklenmedik olaylar yaşandı. Dizinin son bölümünde Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Fırtınalar estiren son bölümden sonra SÖZ dizisi 16. bölüm fragmanı yayında sorusu aranırken beklenen açıklama geldi. Resmi internet sayfasında yayına giren SÖZ 16. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimzde. İşte Söz dizisi yeni bölüm fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu...

SÖZ DİZİSİNE YENİ TRANSFER!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı ‘Söz” ün bu akşam yayınlana giren 15. son bölümünde Gamze Topuz, sürpriz bir karakterle izleyiciyle buluştu.  Son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alan Gamze Topuz'un hayat vereceği Sarah karakteri, teröristlerin izini süren Özel Kuvvet Timi’nin sürpriz bir şekilde karşısına çıktı. Kilit bir görev üstlenen Sarah’ın peşine ise Karabatak (Eren Vurdem) ve Çaylak (Aytaç Şaşmaz) düştü. Çaylak ve Sarah’ın karşı karşıya geldiği sahne atmosferiyle de heyecanın dozunu oldukça yükseltmiş oldu.

SÖZ DİZİSİ 16. BÖLÜM FRAGMANI



SÖZ DİZİSİ 15. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Söz dizisi 15. son bölümünde Yavuz, Büyük Bey’in sırrına yaklaşıyor...
Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.



SÖZ 14. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Söz dizisi 14. son bölümünde Yavuz için tehditler çoğalıyor...
Teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenler. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşayacaktır. Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden gelecektir. Çolak eski gücüne kavuşmaya devam ederken, Sancar ve adamları ise bir Türkmen köyüne doğru harekete geçer. Türkmenleri korumak için gelen Yavuz ve Tim’i Sancar’dan başka bir tehdit beklemektedir.

SÖZ 13. SON BÖLÜMDE EKİP NELER YAPTI?

Söz yeni sezon ilk bölümünde; görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar. Bu eylemin sonucunda ise onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

SÖZ DİZİSİ OYUNCULARI

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ)


Görev: Tim Komutanı
Rütbe: Kıdemli Üsteğmen

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT)

Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL)

Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA)

Görev: Tabur Komutanı

Rütbe: Yarbay
En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir.

SERHAT KILIÇ'DA KADRODA

'Söz' dizisinde Serhat Kılıç, 'Çolak' karakterine hayat veriyor. Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, bir 'Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı 'Söz' dizisinde Kılıç'ın hayat verdiği 'Çolak' karakteri, 'Bir terör örgütünün lideridir. 'Çolak'; zeki, kurnaz ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Kıdemli Üsteğmen Yavuz'la olan kişisel hesabını görmek için her türlü yolu denemektedir.'



GAMZE TOPUZ KİMDİR?

8 Ekim 1983 yılında Adana’da dünyaya gelen Gamze Topuz, Bilgi Üniversitesi TV-Gazetecilik bölümü mezunudur. Yaklaşık 10 yaşından beri ata binen Gamze Topuz hala bu hobisine devam etmektedir. Ayrıca Ümit Kantarcılar evlenmiştir.

Bu evliliğinden Elis Naz isminde bir kız çocuğu vardır. Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar ile geçtiğimiz Ağustos ayında boşanmıştır.

Ekranlarda ilk olarak 2004 yılında En iyi Arkadaşım dizisinde Banu rolü ile tanıştık Gamze Topuz ile. Doktorlar dizinde de yer alan Gamze Topuz son olarak 2013 yılında Benzemez Kimse Sana yarışması ile karşımıza çıkmıştır.

Gamze Topuz, Ümit Kantarcılar çifti Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler’de 14 nisan günü yarışmışlardır.

Oyuncu şimdilerde Fırat Topkorur ile aşk yaşıyor.

Gamze Topuz filmografi

2005 yılında Beşinci Boyut Selma karakteri

2007 yılında Doktorlar Zeynep Öztürk karakteri

2009 yılında SüpüRRR Serap karakteri

2010 yılında Aşk ve Ceza Derya karakteri

2011 yılında Mavi Kelebekler Derya Latik karakteri

2013 yılında Benzemez Kimse Sana Yarışmacı

2013 yılında Güzel Çirkin Aylin karakteri