20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Söz 18. son bölüm izlendi!

Söz son 18. Bölüm izlendi. Söz yeni 19. Bölüm fragmanı yayında. Söz dizisinin fragmanı yayınlanan son bölümün ardından her hafta heyecanla bekleniyor. Söz dizisinde izleyicisi tarafından çok beğenildi. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Söz 18.bölüm izlendi.

24 Ekim 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Söz 18. son bölüm izlendi!

Söz yeni 19. Bölüm fragmanı ve Söz son 18. Bölüm izleme linki araştırılıyor. Söz fragmanı yayında mı? Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Atakan Arslan, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Oktay Samurkaş, Volkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı dizi her pazartesi saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizide Yavuz’un sevdiği kız olan Bahar’ın babasının teröristlerle yakın temasta olan Büyük Bey çıkması herkesi şaşkına uğratmıştı. Dizinin seyrinin nasıl devam edeceği merak konusu haline gelmişti. Söz son bölümde Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. 

 

SÖZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Yavuz ve Bahar arasında artık bir sır vardır...

Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık.

Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir.