20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Söz yeni 48.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak Söz dizisi 47.son bölüm izleme linki

Söz yeni 48.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Söz dizisi 47.son bölüm izleme linki ile dizinin tekrarını nasıl izleyebilirim? sorusunun yanıtı haberimizde. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Söz dizisi 47.son bölümünde Asmalar Operasyonu’nda sıkışıp kalan Tim için zorlu bir mücadele başlar. Bu mücadele hem yapılacak büyük terör eylemine dair delilleri bulmak, hem de Medusa’nın kalbini yerle bir ederek sağ salim eve dönmek içindir. Fakat Derman ve Ataşe, Asmalar’ı akla hayale gelmedik tuzaklarla donatmışlardır. Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, senaristliğini Ethem Özışık’ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği yapım, nişanlısının ölümünden sonra onun katillerinden intikam almaya yemin eden bir teğmenin hikayesini konu alıyor. Başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesinin anlatıldığı Söz dizisi Söz dizisi 48.yeni bölüm fragmanı ve 47.son bölüm izleme linki haberimizde. Türkiye’de ilk defa Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’yla iş birliği hayata geçirilen ve 3 Nisan Pazartesi günü Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Söz dizisi 48.yeni bölümü ile 29 Mayıs Pazartesi akşamı Star Tv'de sevenleriyle buluşmaya kaldığı yerden devam edecek....

21 Mayıs 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Söz yeni 48.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak  Söz dizisi 47.son bölüm izleme linki

Söz dizisi 48.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı dizi izleyicileri tarafından merak ediliyor. Aynı zamanda Söz dizisi 47.son bölüm izleme linkini araştıran dizi izleyicileri için detayları bu haberimizde derledik. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Söz 47.son bölümünde bu hafta Asmalar Operasyonu’nda sıkışıp kalan Tim için zorlu bir mücadele başlar. Bu mücadele hem yapılacak büyük terör eylemine dair delilleri bulmak, hem de Medusa’nın kalbini yerle bir ederek sağ salim eve dönmek içindir. Fakat Derman ve Ataşe, Asmalar’ı akla hayale gelmedik tuzaklarla donatmışlardır. Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, senaristliğini Ethem Özışık’ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği yapım, nişanlısının ölümünden sonra onun katillerinden intikam almaya yemin eden bir teğmenin hikayesini konu alıyor. Başrolünde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, bir ‘Özel Kuvvet Timi’nin hikayesinin anlatıldığı Söz dizisi Söz dizisi 48.yeni bölüm fragmanı ve 47.son bölüm izleme linki haberimizde. Dizide yaşanan son gelişmeleri ve yeni bölüm fragman görüntülerini star.com.tr adresimizden takip edebilirsiniz.

SÖZ DİZİSİ 48.BÖLÜM FRAGMANI

Söz dizisi 48.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerinini alacaktır.
 



SÖZ DİZİSİ 47.SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Asmalar Operasyonu’nda sıkışıp kalan Tim için zorlu bir mücadele başlar. Bu mücadele hem yapılacak büyük terör eylemine dair delilleri bulmak, hem de Medusa’nın kalbini yerle bir ederek sağ salim eve dönmek içindir. Fakat Derman ve Ataşe, Asmalar’ı akla hayale gelmedik tuzaklarla donatmışlardır.
 
Bu tuzaklardan kurtulup Derman ve Ataşe’ye ulaşmak için Tim kimi zaman hayatlarını riske atsa da asla vazgeçmeyeceklerdir.

SÖZ DİZİSİ 47 BÖLÜM FRAGMANI
 


Derman büyük terör eylemi için hazırladığı bir gemiyi Türkiye sınırlarına yaklaşması için harekete geçirir. Geminin sınırlarımıza yaklaşması halinde büyük bir felaket ülkemizi beklemektedir. Tim artık zamanla yarışmaktadır.
Tim Asmalar’da canı pahasına mücadele ederken Bahar, Nazlı, Güler ve Su hiç beklemedikleri bir anda tehlikenin içine düşerler. Onlar için de geri sayım başlamıştır.
 

SÖZ DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ - STAR TV

 

GEÇEN HAFTA SÖZ DİZİSİNDE NE OLMUŞTU ?

Türkiye için büyük bir tehdit haline gelen Derman, son anda gelen bir emirle rotasını tutuklu olan Ataşe’ye çevirir.

Yabancı devlet yetkililerinin dur emrine rağmen Ataşe’yi onların elinden alan Derman, büyük terör eylemi için Ataşe ile birlikte devam kararı alacaktır. Medusa Planı, artık sadece onların bildiği bir rota üzerinden yönetilmektedir.

Medusa Planı’na dair bütün bilgilerin saklandığı gizli karargâhı ortaya çıkarmak için Eylem, Avcı ve Karabatak görevlendirilir. Gece bölgeye ulaşan Eylem, Avcı ve Karabatak’ı hain bir tuzak beklemektedir. Bu tuzak Avcı’yı ölümle burun buruna getirir.

Bahar’la birlikte tehlikelerle dolu sürpriz bir gece geçiren Yavuz, babası Agah’ın ondan istediklerini yerine getirmek için harekete geçer. Avcı’nın hayatının tehlikede olduğu haberi gelir gelmez, Yavuz yönetimindeki Tim yola çıkarak Eylem, Avcı ve Karabatak’ı düştükleri tehlikeli durumdan çıkarmak için büyük bir mücadeleye girişir.

SÖZ DİZİSİ 47 BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

SÖZ DİZİSİNİN OYUNCULARI

Yavuz KARASU (Tolga SARITAŞ)

Görev: Tim Komutanı

Rütbe: Kıdemli Üsteğmen

Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.

Bahar KUTLU (Aybüke PUSAT)

Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul’dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.

ATEŞ ACAR (EREN VURDEM)

Görev: İstihbarat Uzmanı

Rütbe: Başçavuş

Lakap: Karabatak

Yetimdir. Annesi de babası da bayrağıdır. Timin en neşelisidir. Eğlenmeyi sever. Kamuflaj ve kılık değiştirme ustasıdır. İstihbaratçıdır. Aynı zamanda çapkındır. Girdiği her görevde illa bir kadının kalbini kazanır. Şeytan tüyü vardır.




FEYZULLAH ALTIPARMAK (AYTAÇ ŞAŞMAZ)

Görev: İstihkam Uzmanı

Rütbe: Uzman Çavuş

Lakap: Çaylak

Timin en genci, tecrübesizi ve çaylağıdır. Annesi kendisine çok düşkün olduğundan özel kuvvetlerde olduğunu söyleyememiştir. Annesi onu Muğla’da turizm jandarma zannetmektedir.

GÜLER KORKMAZ (NİL GÜNAL)

Erdem Yarbay’ın eşidir. Ailesine bağlı fedakar bir kadındır.

FUNDA KUTLU (ECE OKAY)

İstanbul’da bir hastane zincirinin sahibi dominant bir annedir. Bahar’ın kariyer haritasını bile adım adım planlamıştır. Kızıyla alacağı kararlar yüzünden ters düşecektir.

FATMA BOZDAĞ (MELİSSA YILDIRIMER)

Eşi Hafız’ı seven, sorunlu bir hamilelik yaşamakta olan cefakar bir kadındır.

NAZLI KORKMAZ (İLAYDA ILDIR)

Erdem Yarbay’ın hayat dolu sevecen kızıdır. İstanbul’da konservatuarda keman okumaktadır. Başına gelen bir felaket, onu Karabayır’da kalmaya mecbur eder.

ÇOLAK (SERHAT KILIÇ)

Terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz olduğu kadar acımasız ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Üsteğmen Yavuz’la da kişisel bir hesabı vardır.