18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Söz 9. bölümde Çolak Yavuz'u esir alıyor

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Söz her pazartesi Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral ve Nihat Altınkaya’nın yer aldığı dizinin her bölümü oldukça heyecanlı oluyor.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Söz 9. bölümde Çolak Yavuz'u esir alıyor

Söz 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Söz, yeni sezon yayınlanan diziler arasında en çok konuşulanlardan birisi olmayı başardı. Dizinin konusu ve başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral ve Nihat Altınkaya’nın yer aldığı dizideki sanatçıların oyunculukları izleyenler tarafından oldukça beğeniliyor. 

SÖZ 9. BÖLÜM FRAGMANI

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çolak, Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçti. Öncelikli hedefi Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmektir. Bahar ve Yavuz’un arası davette yaşananlardan sonra gerildi. Hastanede yatan Hafız’ın ayağına hiçbir şey yapamamaktan oldukça sıkıldığı bir zamanda bir fırsat geldi

 

Davetteki tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki araştırılmaya başlandı ve tetikçinin büyük bir sırrı barındırdığı öğrenildi. Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koydu ve ölüm ile burun buruna geldi.