18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Söz dizisinde bomba şoku

Söz dizisinin ekranlara gelen 38. bölüm fragmanında Derman tahribat gücü çok yüksek olan bir bomba yapıyor.

20 Mart 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Söz dizisinde bomba  şoku

Yapımcılığını TIMS&B’nin üstlendiği, senaryosu Ethem Özışık‘ın elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın olduğu askerlerimizi kahramanlık mücadelesini anlatan Söz dizisi izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu karakterini Tolga Sarıtaş,Terörist başı Çolak karakterini Serhat Kılıç, Doktor Bahar karakterini Aybüke Pusat , Gazeteci Eylem karakterini Meriç Aral canlandırıyor. Dizinin askerlerimizin sınırda düşmanlarla zorlu mücadelesinin anlatması büyük bir kesim tarafından ilgiyle izleniyor.

Söz 37. Bölümünde Neler Oldu?

Söz son bölümünde ; Ferit ve Eylem rehin alınmıştı. Bunun üzerine ikili hayatının en zor acısını yaşamıştı. Eylem’in vurulması ise Ferit’e en büyük korkuyu yaşattı. Selim daha önce yaşadıklarını intikamını onlardan aldığı için çok mutluydu. Nazlı ise uyuşturucu bağımlığı yüzünden zor zamanla geçirdi. Bahar ise babasının bir hain olduğunu ve ölümünden sorumlu olan kocası olduğu gerçeğini hazmedemiyordu. Bu durum Yavuz ile arasını da iyice bozdu. Derman ise Selim ile iş birliği yaparak, bir saldırı düzenlerken, Özel Tim onlara engel oldu.

Söz 38. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Söz dizisinin ekranlara gelen 38. bölüm fragmanında Derman tahribat gücü çok yüksek olan bir bomba yapıyor. Kendi deposunda son sürat bombanın yapımı ile uğraşırken Özel Tim yaşanacak olanlardan habersizdir. Özel Tim normal hayatlarına devam ederken, Yavuz için işler iyice kötüleşiyor. Eşi Bahar'ın babasının ölümüne neden olduğu için araları iyice geriyor. İlişkilerine ara verseler de uzak kalmaya dayanamayan Yavuz, Bahar'ın evine geliyor. Bahar'ın kapısında onu affetmesi için dil döküyor ve karısı sonunda ikna olup Yavuz'u eve alıyor. Eve geldiğinden Yavuz tüm fotoğraflarının yırtıldığını görüyor. Bunun üzerine karısına dönerek onu ne kadar çok sevdiğini söylüyor. Bahar ise yaşanılanların ardından asla eskisi gibi olamayacaklarını anladığı için Yavuz'a '' senden boşanmak istiyorum'' diyor. Yavuz duydukları karşısında şok oluyor.