20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Söz dizisi ne zaman başlıyor

Söz dizisi yeni sezonu ile merak uyandırdı. Dizinin yayınlanan ilk bölüm tanıtımında öldüğü söylenen ve ortalıktan kaybolan Yavuz, ülkeye hizmet etmek için yeniden ortaya çıkıyor. Yeni sezon fragmanında, yeni görevi için devlet kanadıyla bir araya gelen Yavuz, göreve dair bilgileri almaktadır. Kendisine yönelik Milli Güvenlik Protokolü, bayrak, tim gibi kelimelere yanıt veren Yavuz, yeni görevi hakkında bilgileri ediniyor.

31 Ağustos 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Söz dizisi ne zaman başlıyor

SÖZ DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Söz dizisi yeni sezonu ile merak uyandırdı. Dizinin yayınlanan ilk bölüm tanıtımında öldüğü söylenen ve ortalıktan kaybolan Yavuz, ülkeye hizmet etmek için yeniden ortaya çıkıyor. Yeni sezon fragmanında, yeni görevi için devlet kanadıyla bir araya gelen Yavuz, göreve dair bilgileri almaktadır. Kendisine yönelik Milli Güvenlik Protokolü, bayrak, tim gibi kelimelere yanıt veren Yavuz, yeni görevi hakkında bilgileri ediniyor. Peki, Söz dizisi yeni bölümü ile ne zaman ekrana gelecek? İşte, o detaylar

Söz dizisi, yapılan tanıtımlara göre Eylül ayında ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacağı tam tarih yayımlandığı an haberimize eklenecektir.

 

SÖZ YENİ SEZON - SÖZ 51. YENİ BÖLÜM YAYIN TARİHİ NE ZAMAN?

Söz yeni sezon fragmanı ile birlikte hayranları gün saymaya başladı. Yeni sezonda kadroya Deniz Baysal'ın katılımı ile Söz dizisi Eylül ayında Star TV'de başlayacak. Yeni bölüm yayın tarihi net olarak duyurulmadı.

 

SÖZ DİZİSİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yavuz, hiç beklemediği bir anda Derman’ın karşısına çıkar

Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür.

Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak.

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.