19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Tehlikeli Karım 5.bölüm damga vurdu

Fırat Komiser ve İpek cinayetin aydınlatılması için soruşturmayı sürdürüyor. Çınar adlı erkeğin kendisinin intihar ettiğine dair görüntüler ve intihar mektubu olmasına rağmen Fırat bunun cinayet olduğunu iddia ediyor. Hatta bu konuda aşırı ısrarcı davranınca diğer meslektaşlarının tepkisine neden oluyor.

24 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Tehlikeli Karım 5.bölüm damga vurdu

Tehlikeli Karım Dizisinin 4. Bölüm özeti

Alper karısının Çınar’ın katili olduğunu tahmin ediyordu. Fakat bir türlü sağlam kanıt bulamamıştı. Bunun üzerine evde yaşamaktan tedirgin olduğu için Seda’ya gitmişti. Seda ise polislerin kendisini izlediğini ve bu evde yakalana bileceğini söylese de Alper gitmemişti. Akabinde polisler gelerek cinayet şüphelisi kapsamında Alper’i yakalayıp tutuklamıştı.

 

Tehlikeli Karım Dizisinin 5. Bölümde neler oldu?

Fırat Komiser ve İpek cinayetin aydınlatılması için soruşturmayı sürdürüyor. Çınar adlı erkeğin kendisinin intihar ettiğine dair görüntüler ve intihar mektubu olmasına rağmen Fırat bunun cinayet olduğunu iddia ediyor. Hatta bu konuda aşırı ısrarcı davranınca diğer meslektaşlarının tepkisine neden oluyor. Bunun üzerine nişanlısı İpek ile büyük bir kavga ediyor. İpek bu konunun peşini bırakmasını istiyor.