25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Türk Malı yeni bölümde Erman Kuzu'dan kahkaha tufanı yaşanacak

Türk Malı 2. yeni bölüm pazar akşamı ekrana gelecek. Türk Malı yeni bölümde Erman, bir yandan çocuklarla ilgilenmeye çalışırken; bir yandan da Bakiye dadı ile evde komik bir güç mücadelesine girişir.

3 Haziran 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Türk Malı yeni bölümde Erman Kuzu'dan kahkaha tufanı yaşanacak

Türk Malı 2. yeni bölüm pazar akşamı ekrana yayınlanacak. Türk Malı yeni bölümde Erman, bir yandan çocuklarla ilgilenmeye çalışırken; bir yandan da Bakiye dadı ile evde komik bir güç mücadelesine girişir.

TÜRK MALI KONUSU

Türk Malı ‘Aile Komedisi’ Yine çok komik, yine çok eğlenceli...

Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hayatlar süren üç ailenin komedisini konu alan Türk Malı bu akşam izleyici ile buluşuyor.

 

TÜRK MALI İLK BÖLÜM STAR TV

 

Süreç Film Ali Gündoğdu imzalı, senaristliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Jale Atabey’in yer aldığı “Türk Malı Aile Komedisi”; güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

 

Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül ve Buse Narcı’yı bir araya getiren proje, uluslararası standartlardaki çekim kalitesi ile yeniden milyonlarca kişinin gönlüne taht kurmaya hazırlanıyor.