19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

13 Şubat bugün neler var TV 8 canlı izle TV 8 yayın akışı

13 Şubat TV 8 yayın akışı içerisinde neler var? İnternetten TV 8 canlı izleme yolları kanalın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. TV 8’in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor’da yeni sezon heyecanı başladı. Survivor 2018 13 Şubat TV 8 yayın akışı içerisinde var mı? Yarışmanın yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmana Turabi ve Hakan Hatipoğlu’nun kavga görüntüleri damga vurdu. Bilindiği üzere geçtiğimiz senelerde aynı takımda yarışan Turabi ile Hakan anlaşamamışlardı ve neredeyse her bölümde kavga ediyorlardı. İkili yeni sezonda da daha ilk günlerden birbirine girdi. İşte, 13 Şubat Salı akşamı TV 8 yayın akışı ve canlı izleme linki.

13 Şubat 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
13 Şubat bugün neler var TV 8 canlı izle TV 8 yayın akışı

TV 8’de bu akşam neler var? Survivor bu akşam var mı? 13 Şubat TV 8 yayın akışı reyting rekortmeni yarışmanın takipçileri tarafından merakla araştırılıyor. TV 8 canlı yayın izleme linki sayfamızda bulunuyor. Survivor’un yeni bölümünde Hakan Hatipoğlu ve Turabi kavgası büyük ilgi çekecek. Geçtiğimiz sezonlarda da sürekli kavga halinde olan ikili, Survivor 2018 All – Star yarışmasında da kavga etmeye başladı.  Fragmanın başında Merve, "Sürprizlerle dolu bir ada orası. Çünkü orada bir isim var ve ben o ismi vermek istemiyorum. Ortalık karıştırıcı dediğim zaman zaten herkes bu ismin kim olacağını bilecek açıkcası" diyor. Merve'nin bu sözleri Hakan Hatipoğlu'nu şikayet ediyor. Fragmanın ilerleyen kısımlarında ise Ödül oyunu için yarışan Turabi ve Hakan'ın kavgası oluyor. Tansiyonun yükseldiği anlarda Hakan Turabi'ye "buraya kadar gel" diye bağırıyor. İşte o anlar...

 

TV 8 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

13 ŞUBAT 2018 TV 8 YAYIN AKIŞI

Saat 11:00’de başlayan Survivor Konuşalım adlı eğlence programının ardından, saat 13.00 itibariyle Gerçeğin Peşinde adlı reality program yayınlanacak. 15:45’te ise bir klasik halini alan Yemekteyiz isimli yarışma programı ekranlarda olacak. Saat 20:00’den itibaren ise merakla beklenen Survivor yeni bölüm izleyicilerle buluşacak.
 

SURVİVOR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Toplamda 24 kişinin yarıştığı Survivor All Star’ın ilk bölümünde All Star kadrosunda yer alan Hakan Hatioğlu, takım değiştirerek Gönüllüler'e dahil oldu. Acun Ilıcalı, bazı tatsız durumların önüne geçebilmek için böyle bir karar aldıklarını açıkladı.

Hakan Hatipoğlu Gönüllüler takımına geçmesi ardından Gönüllüler takımında ise konseyde yapılacak olan oylamanın ardından bir kız yarışmacı Survivor All Starlar takımına geçecek. Böylece Survivor 2018'de her iki takım birbiriyle eşitlenmiş olacak.

Fragmanın başında Merve, "Sürprizlerle dolu bir ada orası. Çünkü orada bir isim var ve ben o ismi vermek istemiyorum. Ortalık karıştırıcı dediğim zaman zaten herkes bu ismin kim olacağını bilecek açıkcası" diyor. Merve'nin bu sözleri Hakan Hatipoğlu'nu şikayet ediyor. Fragmanın ilerleyen kısımlarında ise Ödül oyunu için yarışan Turabi ve Hakan'ın kavgası oluyor. Tansiyonun yükseldiği anlarda Hakan Turabi'ye "buraya kadar gel" diye bağırıyor. İşte o anlar...

Survivor’da ortak geçmişleri bulunan Hakan Hatipoğlu ve Turabi, birçok kez karşıya geldi. İkili arasındaki soğuk rüzgarlar tüm sezon boyunca devam etti. Acun Ilıcalı her ikisi de hırslı olan yarışmacıları sık sık uyarmak zorunda kalsa da iki ismin yıldızı bir türlü barışmadı.