20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler 25.bölümde Merve şoke eder

Merve, usta bir satranç oyuncusu gibi tüm ihtimalleri ve olasılıkları hesaplayarak tehlikeli bir planı devreye sokuyor. Oya ve Serhan’ın aşkı artık sınır tanımıyor. Onları otoparkta öpüşürken gizlice seyreden Merve, soğukkanlılığını büyük bir ustalıkla korumayı başarıyor.

19 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler 25.bölümde Merve şoke eder

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinin 24. Bölümünde Neler Oldu?

Yaptığı ustaca plan sayesinde Merve, şüphelerinde sonuna kadar haklı olduğunu görür ve Oya’yla Serhan’ın ilişkisine dair tüm tereddütlerini yok eder. Böyle bir ihaneti asla kabul etmeyecek bir karaktere sahip olan Merve şimdiye kadarki tüm hamle ve oyunlarını gölgede bırakacak bir plan hazırlar ve savaş baltasını keskince biler. Ancak Oya da lise yıllarındaki saf ve naif kız değildir ve Sarmaşık’a taşındığından beri başına gelenlerden nasibini almış, daha da olgunlaşmıştır. 

 

25. Bölümde neler oldu?

Merve, usta bir satranç oyuncusu gibi tüm ihtimalleri ve olasılıkları hesaplayarak tehlikeli bir planı devreye sokuyor. Oya ve Serhan’ın aşkı artık sınır tanımıyor. Onları otoparkta öpüşürken gizlice seyreden Merve, soğukkanlılığını büyük bir ustalıkla korumayı başarıyor. Ayrıca Oya karakterini canlandıran Gökçe Bahadır’ın kendi sesinden dinlediğimiz, Levent Yüksel’in “Med-Cezir” şarkısı da bir yandan Serhan’la olan duygusal bağına vurgu yaparken diğer yandan Merve’nin yapacaklarının da adeta habercisi gibi.