19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kritik sahne

Ufak Tefek Cinayetler 17.yeni bölümden ilk sahne izle Ufak Tefek Cinayetler son bölüm izleme linki!

14 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler dizisinde kritik sahne

Ufak Tefek Cinayetler, Reytinglerini yükselterek, AB ve 20+ABC1 gruplarının birincisi oldu. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun yer aldığı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak tefek Cinayetler” AB ve 20+ABC1 grubunun zirvesine oturdu. Dizi, AB izleyici kitlesinde 13.07 izlenme oranı ve 28.07 izlenme payı, 20+ABC1’de 11.46 izlenme oranı ve 23.72 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.


UFAK TEFEK CİNAYETLER16.BÖLÜM ÖZETİ


Şarmaşık'ın en büyük sırrı ortaya çıkıyor..

Sevgililer günü... Herkes kendince kutlama derdinde... Merve Serhan'ı geri kazanmak için türlü yollar deniyor. Bu arada Sarmaşık ahalisi Serhan'ın evi terkettiğini öğreniyor! Aksaklar yıkılıyor mu? Merve bu işin altından nasıl kalkacak? Büyük yüzleşme gerçekleşiyor. Merve ve Oya... Hemen arkasından Pelin gelip Oya'ya soruyor; "Serhan'la birlikte misiniz?" Pelin, Oya'nın ağzından laf almak için enfes bir yola başvuruyor.

Olayların ard arda patladığı, skandallar içeren yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Star'da...
 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

 


UFAK TEFEK CİNAYETLER 15.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık'ta dehşet günü...

Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Sonuç ne olacak?