23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Ufak Tefek Cinayetler 5.bölüm sarmaşıkta savaş çıkıyor

Ufak Tefek Cinayetler 5.son bölüm sonrası 6.yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından merak konusu oldu! Ufak Tefek Cinayetler yeni 6.bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

22 Kasım 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ufak Tefek Cinayetler 5.bölüm sarmaşıkta savaş çıkıyor

Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Ufak Tefek Cinayetler 5.son bölümünde Oya'nın üzerindeki baskılar sonrasında beklenmedik bir karar alacağını gösterdi. Pelin ve Merve’nin kendisine karşı kurduğu tuzaklara daha fazla dayanamayan Oya, İzmir’e dönme kararını çevresindekilerle paylaşacak. Oya’nın geri gideceğini öğrenen Serhan ise ne yapacağını şaşırıyor. Dizi yeni bölümleriyle her Salı akşamı Star'da ekrana gelecek. İşte Ufak Tefek Cinayetler 6.yeni bölüm fragmanı ve 5. son bölümde yaşananlar...
 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı “Ufak Tefek Cinayetler her hafta artan temposuyla izleyicide kısa sürede alışkanlık yarattı. Savaş sanatında yeni oyunlar...
 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 5.BÖLÜM ÖZETİ

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bu hafta Sarmaşık’ta soğuk savaş başladı! Kliniği mühürlenen Oya ne yapacak? Merve bu hamlesinin ardından hiç tanımadığı düşmanlar kazanıyor. Merve’nin korku cumhuriyetiyle Oya’nın sevgi cumhuriyeti karşı karşıya geliyor!

Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşayacak. Arzu ise, atağa geçiyor. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başlıyor.

Sarmaşık’ta soğuk savaş tüm acımasızlığıyla sürerken cepheler arası bir aşk yeşeriyor. Tam da Oya, büyük bir darbe almışken! Oya’nın Sarmaşık’ta kalması ve savaşmaya devam etmesi için en büyük sebep ne



DİZİDE SOKAK HAYVANLARINA ANLAMLI GÖNDERME

Geçtiğimiz haftalarda üçüncü bölümüyle ekrana gelen, her hafta büyük ilgiyle izlenen dizide, Gökçe Bahadır’ın sokak hayvanları üzerinden verdiği mesaj düşündürdü, her gün önünden geçtiğimiz sokak hayvanlarını fark ettirdi. Dizide Gökçe Bahadır (Oya) ve Mert Fırat’ın ( Serhan) sokak hayvanlarıyla ilgili duyarlı diyalogları ekran başındaki herkesi duyarlı olmaya davet etti. Özel yaşamında da hayvansever olan Gökçe Bahadır’ı dizide Oya karakteri ile izliyoruz

UFAK TEFEK CİNAYETLER OYUNCULARI

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, sezonun iddialı dizisi 'Ufak tefek Cinayetler'deki karakterleri tanıyalım!

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER KONUSU

Merve, Oya, Arzu ve Pelin hesaplaşması başladı

Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin erkek oyuncuları Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ ilk kez bir arada.

Güçlü isimleri kadar farklı hikayesi ile şimdiden konuşulan Ufak Tefek Cinayetler’in erkek başrol oyuncuları Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ ilk kez bu proje için bir araya geldi.

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatan hikaye, git gide sertleşen bir savaşı da gözler önüne seriyor. Dahası; ortada gizem dolu bir cinayet var.

Yapım: Ay Yapım
Senaryo: Meriç Acemi
Yönetmen Ali Bilgin

Oyuncu Kadrosu:
Oya: Gökçe Bahadır
Merve: Aslıhan Gürbüz
Serhan: Mert Fırat
Pelin: Bade İşçil
Taylan: Ferit Aktuğ
Arzu: Tülin Özer
Mehmet: Yıldıray Şahinler
Edip: Selim Bayraktar
Burcu: Duygu Sarışın
Ufak Tefek Cinayetler 5.son bölüm sonrası 6.yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından merak konusu oldu