24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Vatanım Sensin yeni 7. bölüm 2. fragmanı Kanal D'de

Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtuluş Savaşı dönemini konu edinen Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında Cevdet'in Azize'ye yazdığı hüzünlü mektup duygu dolu anlar yaşatacak. Vatanım Sensin son bölüm Cevdet’in büyük hatasına sahne oldu. Tevfik'in oyunuyla tuzağa düşen Cevdet ölümle yüz yüzedir. Azize ise bir veda bile etmeden çekip giden oğlu Ali Kemal için endişelenmektedir. Çocuklarına sahip çıkmaya çalışan Azize, Yıldız'ı Leon'dan sakınmak için görücüye çıkarır. Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki ve son bölüm özeti haberimizde.

8 Aralık 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Vatanım Sensin yeni 7. bölüm 2. fragmanı Kanal D'de

Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin son bölüm nefes kesti. Cevdet’in yaptığı ölümcül hata bütün planı tehlikeye atabilir. Hilal de kendini tehlikeye attı, konaktaki gerilim yükseldi. Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanında Cevdet'in Azize'ye yazdığı hüzünlü mektup izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatacak. İşte, Vatanım Sensin son bölüm ve Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı izleme linki.

VATANIM SENSİN 7. YENİ BÖLÜMÜ 8 ARALIK 2016 PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 20.00'DE KANAL D'DE...

 

VATANIM SENSİN 7. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Vatanım Sensin son bölümde Tevfik'in oyunuyla tuzağa düşen Cevdet ölümle yüz yüzedir. Azize ise bir veda bile etmeden çekip giden oğlu Ali Kemal için endişelenmektedir. Çocuklarına sahip çıkmaya çalışan Azize, Yıldız'ı Leon'dan sakınmak için görücüye çıkarır. Yıldız'ın talibi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır. Hastanede ki intihar vakasından sonra sarsılan Hilal, kendini tehlikeye atacak bir plan yapar. Cevdet vazifedeyken konakta da gerilim tırmanmaktadır.

 Cevdet, hem kendi canını kurtarmak hem de kendisini pusuya düşüreni öğrenmek için Ölmez Hasan'a bir teklifte bulunur. Ölmez Hasan'ın hamlesi çemberin daralmasına sebep olur, Tevfik fena halde sıkışır. Vakti hayli daralan Cevdet ise gerçek kimliğinin ortaya çıkmasına sebep olacak büyük bir hata yapar. Vazifeden dönmeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber tüm aileyi derinden sarsar.

 

VATANIM SENSİN 6. SON BÖLÜM KANAL D'DE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...