24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve binlerce hayran kitlesine sahip Vatanım Sensin yeni sezona bomba gibi geliyor. İzmir’in işgal dönemini anlatan ve kimin hain, kimin kahraman olduğunun anlaşılmadığı büyük bir savaşı ekrana taşıyan Vatanım Sensin'in yeni sezon tarihi belli oldu.

21 Ekim 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
 Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı

Azize’nin büyük mutlulukla karşıladığı bu haber, aldığı mektupla korkunç bir gerçeği ortaya çıkarır. Cevdet ve Yüzbaşı Yakup’un çözdüğü yeni şifre ise herkesi tedirgin etmeye yeter. Zira şifrede Mustafa Kemal Paşa’ya düzenlenecek suikast yazılıydı. Tevfik’e yeni bir vazife verilmişti. Bu yeni vazife Tevfik’i oldukça tedirgin edmişti ve Tevfik’in yeni vazifesi; Mustafa Kemal Paşa’ya suikast düzenlemekti.

 

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı

Vatanım Sensin'in yeni sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı ve dizinin yeni sezonu için "Yakında" şeklinde başlama tarihi söylenmişti. Bugün Vatanım Sensin'in yeni sezon tarihi belli oldu. Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi, 32. bölümüyle yeni sezona 2 Kasım 2017 tarihinde saat 20:00'de başlayacak.