19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yasak Elma dizisinde gerilim artıyor

Yasak Elma 6.yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yasak Elma 5.son bölümde gerilim artıyor.

19 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Yasak Elma dizisinde gerilim artıyor

Yasak Elma 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizi'nin geçen haftaki bölümü izleyenleri ekrana kilitlenmişti. Geçen hafta Ender yaşadığı büyük çöküntüyü atlatmış ve Yıldız'a savaş açmıştı. Yeniden güçlenerek ayağa kalkan Ender eski hayatını geri almak için savaşta her yolu mübah görüyor. Yasak Elma 5. Bölüm Fragmanında Ender kozunu büyük oynuyor. Yıldız'a attığı iftirayı desteklemek için kardeşi Caner'den yardım alıyor. Caner bir kadın ayarlıyor ve kadını Yıldız'ın çalıştığı yere yolluyor. Cüzdanını çaldığını iddia eden kadın ise Yıldız'ı çok zor durumda bırakıyor.

Merak edilen tüm soruların cevaplandığı yeni bölümüyle Yasak Elma, 16 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'de Fox TV ekranlarında sizlerle!

Her bölümü olay yaratan Yasak Elma'nın yapımcılığı Med Yapım-Fatih Aksoy tarafından yapılıyor. Hikayesi ve kurgusuyla izleyiciden tam not alan dizinin yönetmenliğini ise "Adını Feriha Koydum" ve "Kara Yazı" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettirmiş olan Neslihan Yeşilyurt üstleniyor. Dizinin nefes kesen senaryosu da Melis Civelek ve Zeynep Soyata'ya ait. Oyuncu kadrosuyla da göz dolduran dizide; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci yer alıyor.  
 

Yasak Elma 5. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Yasak Elma 5. Bölüm Fragmanı izleyenleri heyecanlandırmayı başardı. Dizinin bu haftaki bölümünde izleyenler Ender'in büyük atağına şahit olacaklar. Ender, Yıldız'a kendisiyle baş edemeyeceğini gösteriyor. Yaptığı ilk hamleyi destekler nitelikte bir hamle daha yapıyor. Kardeşi Caner'le bir plan hazırlayan Ender harekete geçiyor. Bir kadın ayarlıyor ve kadını Yıldız'ın çalıştığı yere gönderiyor. Kadın Ender'in sinsi planını uyguluyor ve Yıldız'ı hırsızlıkla suçluyor. Bu olayın 2. defa yaşanması yüzünden Yıldız'ın suçsuzluğu inandırıcılığını yitiriyor. Ender Halit'in aklına kuşku düşürürken Yıldız'ı da bu hamlesiyle köşeye sıkıştırıyor. Öte yandan Zeynep bu aşkın yürümeyeceğini düşünerek Alihan'a iş dışında bir ilişkinin yanlış olduğunu söyleyerek artık görüşmek istemediğini dile getiriyor. Alihan ise onun mutluluğu için ne gerekiyorsa yapmaya hazır. Peki aralarındaki aşk gerçekten bitecek mi?



Halit’in Yıldız’ı kafede Ender’in elinden kurtarması Ender’in tüm intikam oklarını Yıldız’a çevirmesine neden olur. Yıldız Ender’in yaptıklarını kendi lehine çevirmeye çalışırken, karşısına çıkan yeni bir rakiple baş etmek zorunda kalacaktır.

Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler. Zeynep bir karar vermek zorundadır. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu bu aşka hiç adım atmayacaktır.