25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yasak Elma final tarihi açıklandı mı

Yasak Elma 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma dizisi bitecek mi?

12 Haziran 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yasak Elma final tarihi açıklandı mı

Med Yapım-Fatih Aksoy'a ait. dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. İddialı hikayesiyle ve ters köşe yapan kurgusuyla izleyicinin dikkatini çeken dizinin senaryosu ise Melis Civelek ve Zeynep Soyata'ya ait. Oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine toplayan Yasak Elma'nın başrollerinde "Halit Argun" karakteriyle izlediğimiz Talat Bulut ve "Ender Argun" karakteriyle göz dolduran Şevval Sam yer alıyor. Dizi'nin dikkat çeken diğer başarılı isimleri ise "Alihan" karakteriyle Onur Tuna ve "Yıldız" karakteriyle Eda Ece'dir. Yasak Elma heyecanla beklenen 12. bölümüyle 11 Haziran Pazartesi Günü Saat 20:00'de Fox TV ekranlarında.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'un 19 yaşındaki kostüm asistanını taciz ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında hem genç kadın hem de Talat Bulut birbirlerini suçlayan açıklamalarda bulunmuştu.

Konu yargıya da taşındı. Şimdi merak edilen ise Yasak Elma dizisinin en olacağı, eğer dizi devam edecekse Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'a ne olacağı.

Konuya köşesinde yer veren Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu neler olacağını yazdı.



''YARGININ KARARINI BEKLİYORUZ''

"Yasak Elma'da, Talat Bulut krizi yaşandı. Kendisine cinsel taciz suçlaması var. Konu yargıya gidiyor. Çok şey yazıldı. Ben de olayın son durumunu, Fatih Aksoy'a (Med Yapım/Yapımcı) sordum. Aksoy, ''Yargı karar verecek, biz de ona göre bir karar alacağız'' dedi. Dizi, sezon finali yapıyor ve tatile çıkıyor.

Talat Bulut, bugün için Fatih Aksoy'a gideceğini söylemişti. Sordum, ''Hayır, yok öyle bir şey'' yanıtını verdi. Peki, ''Bulut olmadan bir B planı var mı?'' diye sordum. Şu an düşünmediklerini söyledi yapımcı...''

YASAK ELMA 12.BÖLÜM ÖZETİ

Zehra’nın şok evlilik kararı evde bomba etkisi yaratır. Ender Sinan’la karşılaşmasının şokunu yaşarken kendini temize çıkarma ve evde kalmaya devam etme çabasındadır. Yıldız Ender’in ona patronluk taslamasına katlamaz ve Ender’i herkesin içinde rezil etmenin yollarını arar. Yıldız’a karşı kinlenen Ender’in son hamlesini oynamak için eline büyük bir koz geçer.

Alihan geçmişte yaşadığı travmalarıyla yüzleşirken, Zeynep’i tamamen kaybedecek olduğunu ve bir karar vermek zorunda olduğunu anlar. Zeynep’i kazanmak isterken vereceği yanlış karar ve Cem’in sürpriz teklifi, Alihan Zeynep ilişkisini tamamen çıkmaza sokacaktır...



YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ender’in eve gelmesi bütün dengeleri değiştirir. Erim’in mutluluğu için sessiz kalan Halit Ender’in elini güçlendirirken, Yıldız çaresiz bu duruma katlanmak zorunda kalır. Zeynep ise şirket içi aldığı bir kararla Alihan’ı beklemediği yerden vurur. Alihan, Cem ve Zeynep yakınlaşmasından çok rahatsızdır. Bu durum onun çocukluğunda yaşadığı büyük travmayı yeniden hatırlamasına neden olur…

YASAK ELMA DİZİ KONUSU

Yıldız ve Zeynep mütevazi bir hayat süren iki kardeştir ve birbirlerinden başka kimseleri yoktur. Karakter olarak çok başka olan kız kardeşlerin kurduğu hayaller de bambaşkadır. Zeynep iyi bir kariyer peşinde koşan, idealist ve çalışkan bir kızdır. Yıldız ise aklı havada, hayalperest ve tek ideali bir gün zengin olmak olan bir genç kızdır. Birbirine tamamen zıt karakteri olan kardeşlerin hayatı, zengin sosyetik güzel Ender Argun'un Yıldız'a yaptığı teklifle değişir. Zeynep'in hayatına da yeni bir patron girmiştir. Ukala, memnuniyetsiz ve dengesiz olan bu patronla yıldızı bir türlü barışmayan Zeynep, onunla her konuda zıtlaşır. Ancak aralarındaki anlaşmazlık zamanla bir aşka dönüşür. Zeynep'in bilmediği bir şey vardır. O da patronu Alihan'ın Halit'in ortağı, Ender'in ise kardeşi olduğudur.

YASAK ELMA 12.BÖLÜM FRAGMANI



YASAK ELMA DİZİ OYUNCULARI

Ender Argun (Şevval Sam)


Sosyetik güzel Ender Argun çevresi tarafından sevilen bir cemiyet kadınıdır. Çapkın ve milyarder bir iş adamı olan Halit Argun ile evlidir. Çok enerjik, akıllı ve becerikli bir kadındır. Çok da hırslıdır.

Şevval Sam 11 Kasım 1973 yılında İstanbul'da doğmuştur. Şarkıcı Leman Sam'ın kızıdır. Oyunculuk kariyerine "Süper Baba" dizisiyle adım atmıştır. 2006 yılında ise "Sek" adında bir albüm çıkartarak müzik kariyerine adım atmıştır. Uzun yıllar müzik kariyerine devam eden Şevval Sam'ın yer aldığı diğer dizi ve filmler; "Feride", "Aşkın Dağlarda Gezer", "Gülbeyaz", "Siyah Beyaz" ve "Bodrum Masalı"dır.




Halit Argun (Talat Bulut)

Milyarder ve çapkın bir iş adamı olan Halit Argun Ender Argun'la evlidir. Çalışkan ve saygın bir adamdır. En büyük zaafı güzel kadınlardır. Onlarsız yaşayamaz ama onları mal varlığından uzak tutmak için her şeyi yapar. Garantici bir adamdır.

Talat Bulut, 23 Mart 1956 yılında Kars'da doğmuştur. Oyunculuk hayatına Tiyatro ile başlayan Talat Bulut'un ilk sinema filmi "Hazal" dır. Yer aldığı diğer dizi ve filmlerden bazıları ise; "Abuzer Kadayıf", "Yılanı Öldürseler", "Göl", "Su", "Kurtar Beni", "Derman", "Firar", "Melekler Evi", "Karanfilli Naciye" dir.