24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Yeni Gelin dizisinde geçtiğimiz hafta neler oldu?

Yeni Gelin dizisi nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Peki Yeni Gelin dizisinde geçtiğimiz hafta neler oldu?

23 Nisan 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Yeni Gelin dizisinde geçtiğimiz hafta neler oldu?

Yapımcılığını Süreç filmin üstlendiği, senaryosu Ersoy Güler ‘in elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Ali Gündoğdu’nun olduğu komedi türündeki Yeni Gelin izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide Hazar karakterini Tolga Mendi, Bella karakterini Jessica May, Kalendar Ağa karakterini Mustafa Avkıran , Kağan Ağa karakterini ise Dağhan Külegeç canlandırıyor. Yeni Gelin ‘in 46. bölüm detayları haberimizde.


YENİ GELİN 46.BÖLÜM ÖZETİ

Yeni Gelin in ekranlara gelen 46. bölüm fragmanında; limonata mevzusu yüzünden herkesin midesi eziyet çekiyor. Nazgül’ün yaptığı limonata öyle kötü ki, içen bir daha bir şey yiyip içemiyor. Diğer yandan Kalender Ağa’nın kadınları psikoloğa gidiyor. Her biri ayrı ayrı psikoloğa ile görüşüyor ve psikolog onların çocukluğuna inmeye başlıyor. Möhteber’in çocukluğuna inildiğinde küçükken annesinin kendisini dışarı bırakmamasının derin yaralar açtığı görülüyor. Ayşe’nin çocukluğunda ise pazarda meyve sebze satarken yaşadığı başarısızlıklar kendisini üzmüş görünüyor. Asiye ise çocukken çirkin olduğu için çocukların onunla oymadığını düşünüyormuş. Tüm bu duygular yetişkinken kumaların kişiliğini etkilemiş görünüyor.



Baran’ın hapisten çıkışı ile Şirin ile evlilik hazırlıklarına son sürat deva ediyorlar. Şirin düğünü için gelinlik denerken, Baran sevdiği kadından gözlerini alamıyor. Bunun üzerine çift düğün tarihi netleştirmek için Kalender Ağa ile görüşüyor. Baran düğün için acele ederken, Kalender Ağa ise genç çiftin evliliğini geciktirmek için her türlü bahaneyi sunuyor. Bakalım bu kez Şirin-Baran çifti evlene bilecek mi ?