19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yeni Gelin yeni bölümde konaktakiler Elmas'tan kurtulabilecek mi

Yeni Gelin 8. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Yeni Gelin yeni bölümde, Elmas'ın konağa yeni gelin olarak gelmesi, herkesi çok şaşırtmıştır. Konaktakiler Elmas'tan kurtulma planları yaparlar.

29 Nisan 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yeni Gelin yeni bölümde konaktakiler Elmas'tan kurtulabilecek mi

Yeni Gelin 8. yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor. Yeni Gelin yeni bölümde, Elmas'ın konağa yeni gelin olarak gelmesi, herkesi çok şaşırtmıştır. Konaktakiler Elmas'tan kurtulma planları yaparlar.

YENİ GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ

Kadınlar, kocalarını suç üstü yaptıklarını sanırken, aslında kendileri bir suç işlemiştir. Ve onlara verilen ceza çok ağır olmuştur.

Konağın gelinleri Kağan’ın sevgilisi Elmas’ın yanına gitmeye karar vermiştir. Ancak hiç beklemedik bir olay olur. Ve Bella demir parmaklıklar ardına düşer. Bella kendisine üzülecek zaman bile bulamaz. Çünkü biricik kocası da kodesi boylamıştır. Yeni gelin Bella şimdi de hapishanede yeni gelinliğini göstermektedir.

 

YENİ GELİN SON BÖLÜM SHOW TV

 

Konağın bütün fertleri hapsi boylarken bu durumu fırsata dönüştüren Möhteber, Baran’dan Şirin’i kaçırmasını ister. Ama hiç beklemediği bir olay olur. Baran artık Bozok’ların güvenini kazanmış onların dostu olmuştur. Ancak bu durum Ferhat’ın hiç hoşuna gitmez.