25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yeni Gelin dizisinde heyecan dorukta

Yeni Gelin geçen haftaki bölümde Gökhan’ın kötü sürprizi, başta Afet ve Ayşe olmak üzere, konaktaki kimseyi memnun etmemiş; gelin- kaynana; aylardır yolunu gözledikleri Gökhan’ı bir kadınla görünce bunu kaldıramamıştı.

21 Ekim 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
 Yeni Gelin dizisinde heyecan dorukta

Komedi, Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Yeni Gelin'de olaylar bitmek bilmiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Yeni Gelin dizisinde bu hafta Afet Gökhan'ın askerden döndüğünü görünce çok mutlu oluyor. Ancak tahmin etmediği bir şey vardır. O da Gökhan'ın konağa yeni gelin getirmesidir. Bozok konağına davetsiz bir misafir geliyor. 

Gökhan'ın yeni gelin getirmesiyle büyük üzüntü yaşayan Afet'in Gökhan’a silah doğrulttuğu ve konak halkının korkuyla kaçıştığı sahneler büyük heyecan yarattı. 

 

YENİ GELİN KONUSU NEDİR?

Şehirli genç kızın yeni gelinlik hallerini anlatan dizi, içinde birçok hikâye barındırıyor. Dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini Ersoy Güler yapıyor. Yakın zaman içinde çekimlerine başlanacak olan "Yeni Gelin" deneyimli oyuncu kadrosu ve renkli senaryosu ile yakında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.