19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yeni Gelin yeni bölümde kadınlar konağı terk ediyor

Yeni Gelin 4. yeni bölüm bu akşam ekrandaki yerini alacak. Yeni Gelin'de, konağın kadınları, Kalender Ağa’ya isyan bayrağını çekmiş, evi terk etmiştir.

1 Nisan 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yeni Gelin yeni bölümde kadınlar konağı terk ediyor
Yeni Gelin 4. yeni bölüm bu akşam Show TV'de ekrana geliyor. Yeni Gelin yeni bölümde, konağın kadınları, Kalender Ağa’ya isyan bayrağını çekmiş, evi terk etmiştir.

YENİ GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ
 
Hazar, Baran’ı ikinci kez yüz üstü bırakmış, yine sözünden dönmüştür. Bu sefer Baran’ın intikamı acı olur. Bozok’ları hiç tahmin etmedikleri bir yerden vurur. Baran’ın hamlesiyle Bozok aşireti ve Kalender Ağa, büyük bir tehlikenin eşiğine gelir. Kalender Ağa’nın bu zamana kadar sahip olduğu herşey elinden gitmek üzeredir. Fakat Kalender Ağa ve oğullarının kolay kolay pes etmeye niyeti yoktur. Hem kaybettiklerini geri almak, hem de Baran’ın planını tersine çevirmek için ellerinden geleni yaparlar.
 

YENİ GELİN SON BÖLÜM SHOW TV

 
Bu sırada konaktaki kadınlar da tüm bunların tek sebebi olan Bella’dan kurtulmanın planı içindedir. Şer ittifakı kurulmuştur. Bella’ya karşı, içerde kaynanaları, dışarda da annesi planı yapmıştır. Bu sefer oynayacakları oyun, Bella’yı, gerçekten çok zor duruma düşürecektir. Kadınların, planı tıkır tıkır işler. Sonunda Bella, hem kocasının hem de Kalender Ağa’nın gözünden düşecektir. Bella’nın kendini aklaması bu sefer neredeyse imkansızdır.