18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Yeter 28. yeni bölüm fragmanında Yekta, Aylin'i arıyor

ATV ekranlarında yayınlanan Yeter dizisi kaldığı yerden devam ediyor. 27. Bölümü ile ses getiren Yeter, 28. Bölüm fragmanıyla hayranlarını iyice meraklandırdı. Yekta’nın Aylin’i bulacak mı sorusunun cevabını izleyiciler büyük bir merakla bekliyor.

23 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yeter 28. yeni bölüm fragmanında Yekta, Aylin'i arıyor

Atv ekranlarının heyecanlı ve dramatik dizisi Yeter 27. bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yeter 28. bölüm fragmanı da yayınlandı. O gece herkesin hayatında bir dönüm noktasıdır. Kalbi duran Yekta dakikalar sonra geri gelirken, Aylin ve çocukların bindiği helikopterin denize düşme haberi hepsini perişan eder. Aylin'in kaçmasına yardım etmiş olan kahramanlarımız, bir yanda pişmanlık bir yanda Yekta'ya karşı duyulan utançla baş başa kalır. Handan ve Zafer ise ortalarda yoktur ve kimse nerede olduklarını bilmemektedir. Yekta bir kere daha geride kalan olmanın acısını yaşarken, Aylin'le ortak geçmişlerinden biri gelir. Yekta'yı suçlamaktadır ve herkese gerçeği anlatacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaçma planından haberdar olan Yekta, Duru'yu kendi tarafına çekerek Aylin'i bir kere daha çaresiz bırakırken, diğerleriyle başlattığı hesaplaşmayı tek tek tamamlar. Kahramanlarımız, Yekta'nın onlara hazırladığı oyunlarla içinden çıkılmaz belalara sürüklenirken, Aylin cephesinden bir kişi daha Yekta'ya doğru adım atar. Sevdiğini kurtarmak için, hayatta en çok nefret ettiği adama yardım teklif eder. Yekta'ya göre; O, karısı ve çocuklarıyla bir daha dönmemek üzere giderken; geride sadece kaybedenler kalacaktır. Gerçekten de Aylin ve sevenleri bu kadar çaresiz midir?