25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yüksek Sosyete yeni 24. bölüm fragmanı son bölüm Star'da

Star TV Yüksek Sosyete son bölümün ardından Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanı neler içeriyor? 24. yeni bölüm fragmanı öncesi son bölümde Cansu, Kerem'in tavırlarından şüphelenir ve onu takip eder. Fakat bu takip onu hiç bilmediği bir gerçekle karşılaştırır. Cansu; Kerem'in onun için yaptığı büyük bir fedakarlığı öğrenir ve bu iyiliğe kendi imkanlarını kullanarak karşılık verir.Heyecanın dorukta olduğu Yüksek Sosyete dizisinin 24. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve dizi hakkında merak ettikleriniz haberimizde.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Yüksek Sosyete yeni 24. bölüm fragmanı son bölüm Star'da

Star’ın sevilen dizisi Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölüm heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Yüksek Sosyete son bölümde, Kerem ve Cansu aşkı engellere takılsa da Kerem’in aşkına olan sadakati bölüme damga vurmuştu. Peki, Yüksek Sosyete 24. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? İşte Yüksek Sosyete 24. yeni bölüm fragmanı...

 

YÜKSEK SOSYETE 24. YENİ BÖLÜMÜYLE 10 ARALIK CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20.00'DE STAR'DA


YÜKSEK SOSYETE 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

Cansu, Kerem'in tavırlarından şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. Fakat bu takip onu hiç bilmediği bir gerçekle karşılaştırır. Cansu; Kerem'in onun için yaptığı büyük bir fedakarlığı öğrenir ve bu iyiliğe kendi imkanlarını kullanarak karşılık verir. Ancak Cansu'nun bu hareketi Kerem'i Süreyya'nın hedefi haline getirir. Artık Süreyya'nın tek bir amacı vardır; Cansu ve Kerem'i ayırmak.

Bu sırada hastalığıyla boğuşan Bedia, oldukça riskli bir ameliyata girmelidir ama ikna olmaz. Mert hem babaannesinin yanında olmaya hem de Ece'ye hiçbir şey hissettirmemeye çalışır. Levent ve Süreyya cephesinde ise; Cansu Levent'e sürpriz bir ziyarette bulunur. Diğer yandan Metin ve Levent kozlarını paylaşır ama bu durum Süreyya için işleri daha da zorlaştıracaktır.

YÜKSEK SOSYETE 23. SON BÖLÜM STAR'DA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 

YÜKSEK SOSYETE HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

1992 yılında Kıbrıs'ta dünyaya gelen Hazar Ergüçlü doğma büyüme Kıbrıslıdır. Kuzey Güney dizisinde Simay Canaş karakterini canlandıran ve bu diziyle ünlenen Hazar Ergüçlü şimdilerde ise Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Engin Öztürk'ün yer aldığı Yüksek  Sosyete dizisinde Cansu karakterini canlandırmaktadır. Oyunculu ve güzelliği ile seyircinin gözüne giren ve yapımcıların dikkatini çeken Hazar Ergüçlü ilerleyen günlerde birçok dizi ve filmde rol alması bekleniyor.