19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

87 yaşındaki eski postacı 1300 çocuğa sahip

ABD'nin Nashville şehrinde yıllar önce meydana gelen bir olay gün yüzüne çıkınca gazetelere manşet oldu.

star.com.tr/Özel5 Mart 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
87 yaşındaki eski postacı 1300 çocuğa sahip
87 yaşındaki eski bir postacının 1300 çocuğunun olduğu ortaya çıkması bölgedeki herkesi şaşkına çevirdi. İki kişinin 2001 yılında Sid Roy isimli dedektifi tutmasıyla başlayan araştırmanın sonucu 15 yıl aradan sonra ortaya çıktı. Dedektifin binlerce DNA örneği ve tanıklar sayesinde ulaştığı sonuca göre, 87 yaşındaki eski postacının bölgedeki yüzlerce çocuğun babası olduğu ortaya çıktı.
 
ABD'li ünlü rock yıldızı Johnny Cash
İsmi verilmeyen eski postacının yerel bir gazeteye verdiği demeçte, "Eskiden günümüzdeki gibi doğum kontrolleri yapılmıyordu. Yaptığımın utanılacak bir şey değildi. 1960'lar güzel günlerdi.  Birçok kız beni ABD'li ünlü rock yıldızı Johnny Cash'e benzetiyordu. Hatta bazıları benim gerçekten Johnny Cash olduğumu zannediyordu. Kızların niçin bana güvendiklerini bilmiyorum ama hiç birini reddetmedim." dedi. 
 
Gerçek babalarını öğrenen çocukların hiç birinin yaşlı adamdan şikayetçi olmayı düşünmediği bildirildi.
 
DNA testlerin sonucuna göre eski postacının 1300 çocuğu olduğu ortaya çıksa da dedektif Sid Roy'a göre bu sayının çok daha fazla olabileceği yönünde. 
 
Yazar Anthony Kendall, dedektif Sid Roy'un da yardımıyla 1300 çocuklu eski postacının hayatını konu edinen bir roman yazdığı öğrenildi.