25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Doğum yapan kadın ''nasıl olur, ben bakireyim'' dedi

Kendisine bir erkek elinin değmediğini iddia eden kadın, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.

3 Aralık 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Çin'in Shenzhen şehrinde 16 Kasım'da aniden bayılan Lin Shuping isimli kadın, ciddi bir rahatsızlığı olduğu şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Doktorların, doğumun yaklaştığını ve doğumhaneye alınacağını söylemesi üzerine 'bakire' olduğunda ısrar eden 24 yaşındaki kadın hayatının şokunu yaşadı. Shuping doktorlara bir erkek arkadaşının olmadığını, hiçbir erkekle 'yakın ilişki' yaşamadığını söyledi.
 
'NASIL HAMİLE KALDIN' DENİNCE EN UFAK FİKRİ OLMADIĞINI SÖYLEDİ
 
Doktorlar bunun üzerine nasıl hamile kaldığını sorunca, genç kadın 'en ufak bir fikrinin olmadığını' söyledi. Dokuz aydır adet görmediğini buna rağmen hamilelikten habersiz olduğunu da sözlerine ekledi. Doktorlar bu tarz hamileliğin tıpta 'gizli hamilelik' olarak adlandırıldığını belirtti. Doğumdan önce herhangi bir bakım görmemesine rağmen Shuping, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Genç kadının anneliği tatmasına rağmen mutlu olmadığı açıklandı.
 
MADDİ YETERSİZLİKTEN ÖTÜRÜ BEBEĞİNİ İSTEMEDİ
 
Hastane çalışanlarına bebeği üstlenmek istemediğini belirten Lin Shuping, maddi durumunun yetersizliğinden ötürü bebeğe bakamayacağını kararına gerekçe olarak gösterdi. Genç kadın, hastane masraflarını ödeyecek durumunun olmadığını söyleyince yetkililer Shuping'in Guangxi eyaletinde bulunan ailesi ile temasa geçerek tedavi masraflarının ödenmesini talep etti.