25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kurşuna kafa atan Amerikalı! Başından vurdu, hayatta kalmayı başardı

ABD’de yaşayan 29 yaşındaki Robert Sheets, göğsünden vurduğu kişi ölmeyince ertesi gün dönüp bu sefer başından vurdu. Fakat kurban hayatta kalmayı başardı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kurşuna kafa atan Amerikalı! Başından vurdu, hayatta kalmayı başardı

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde salı günü yaşanan bir cinayet teşebbüsünde, aynı kişiyi iki kez öldürmeye çalışıldı. Robert David Sheets isimli şüpheli evinin önünden ormanlık alana doğru götürdüğü kurbanı bir kayaya oturttu. Ellerini arkasından bağlamaya çalışan Sheets, kurbanla boğuşmaya başladı.

Kurbanı göğsünden vuran şüpheli, içindeki paralarla birlikte adamın cüzdanını ve cep telefonunu alarak oradan uzaklaştı. Ertesi gün gözünü açan kurban yardım için etrafa seslendi ama duyduğu tek ses Sheets’in öfkeli nefesiydi. Adamın ölmediğini anlayınca geri dönüp bu sefer de kafasına ateş eden şüpheli olay mahalinden uzaklaştı. Bir süre sonra tekrar uyanan kurban bu sefer oradan kaçarak bir mısır bahçesine girdi.

Kurbanı bulan bahçe sahipleri, hemen hastaneye götürüp polise haber verdi. Kendine gelince ifade veren mağdur ‘’Beni ormanlık alana götürüp, cüzdanımı ve telefonumu çaldı. Ölmediğimi görünce yeniden ateş etti ve uyandığımda oradan kaçtım’’ ifadesini kullandı. Sheets’in bulunması için geniş çaplı araştırma yapan polis henüz bir iz bulamadı.