24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Ünlü mankene köpekbalığı şoku!

Alman manken Simone Gutsche, birkaç metre dibine kadar sokulan devasa kaplan köpekbalığına neredeyse yem oluyordu.

7 Aralık 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Alman model Simone Gutsche, Amerika'nın Florida eyaletinde tatilin tadını çıkarırken neredeyse bir köpekbalığına yem olacaktı.
 
Ünlü model Cape Canaveral'in Cocoa Beach bölgesinde Atlantik Okyanusu'nun sularında rahatlamak istedi. Arkasında kocaman bir 'kaplan köpekbalığı'nın yüzdüğünden habersiz olan mankene, sahilde dehşete düşen tatilciler uyarı amaçlı el sallamaya başladı.
 
UYARI AMAÇLI EL SALLAYANLARI, 'DOST CANLISI' ZANNETTİ
 
Sudan çıkması için kendisine el sallayanları 'dost canlısı' insanlar olarak düşünen Simone, manzara karşısında dehşete düşmüş tatilcilere nezaketen el salladı. 34 yaşındaki şanslı manken "Suda hiç kimse yoktu, etrafta da çok fazla insan yoktu. Bende bu sakinliği güzel buldum. Bir çift, hararetle ve heyecan içinde bana el sallıyordu. Nezaket gereği bende onlara el salladım" ifadelerine yer verdi.
 
TEHLİKENİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ SAHİLE ÇIKINCA FARK ETMİŞ
 
Genç modelin fotoğraflandığı dehşete düşüren o anlarda, beş metre uzunluğundaki köpekbalığının Simone'un hemen arkasında yüzdüğü açıkça görülüyordu. Şans eseri bir şeylerin ters gittiğini anlayan Alman model, birkaç metre uzaklıktaki kıyıya kendini atıverdi. Simone ne büyük bir tehlike atlattığını ancak sahile çıktığı anda fark ettiğini söyledi. Kaplan köpekbalığının saldırısına ramak kala kurtulan güzel model: "Sahildeki insanlar bana arkamda 5 metre uzunluğunda bir köpekbalığının yüzdüğünü söyledi. O kadar çok korktum ki, günlerce suya giremedim." cümleleriyle yaşadığı dehşeti sözlere döktü.