19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

5 ülkenin çocukları ‘Sağlık ve Spor’u çizdi

Geleneksel olarak 1981 yılından itibaren her yıl farklı bir temayla düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması, çocukların sanatsal becerisini geliştirmeye devam ediyor.

21 Mayıs 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
5 ülkenin çocukları ‘Sağlık ve Spor’u çizdi

Bu yılki teması ‘Sağlık ve Spor’ olarak belirlenen uluslararası yarışmaya, Türkiye’nin 7 bölgesi, KKTC, Almanya, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin yanı sıra özel eğitim veren okullardan çocuklar ile ilk kez sosyal medyadan da katılım gerçekleşti. Kurulduğu tarihten bu yana topluma katkı projelerine büyük önem veren ve ürünleriyle olduğu kadar sosyal sorumluluk projeleriyle de çocukların gelişimlerine destek olan Pınar tarafından düzenlenen yarışmaya, bu yıl 32 bin 206 resim gönderildi. 

Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın ülke sınırlarını aşmasından büyük gurur duyduklarını belirten Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, “1973 yılından beri hem ürünlerimizle hem de gerçekleştirdiğimiz projelerle çocuklarımızın zihinsel ve bedensel gelişimlerine destek olma hedefindeyiz. Pınar Çocuk Resim Yarışması ile de 36 yıldır çocuklarımızın hayallerine kulak veriyor ve onlara, yaratıcılıklarını ortaya koyup geliştirecekleri bir platform sunuyoruz” diye konuştu.