19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

670 itfaiye personeli her an hizmete hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Köprübaşı’nda yeni hizmet vermeye başladığı Borlu İtfaiye Amirliği’ne ziyarette bulundu.

20 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
670 itfaiye personeli her an hizmete hazır

Çalışmalar hakkında Şube Müdürü Mehmet Kaleli’den bilgiler alarak İtfaiye Amirliği’nde incelemeler yapan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, il genelinde 670 itfaiye personeli ile Manisalılara hizmet verdiklerini söyledi.

İtfaiye Amirliği’nde ilk olarak itfaiye personelleri ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Genç, İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Köprübaşı’nda yeni hizmet vermeye başladığı Borlu İtfaiye Amirliği binasında incelemelerde bulundu.

YENİ BİNA HİZMETE BAŞLADI

Köprübaşı Borlu İtfaiye Amirliği’nin hizmet verdiği binada daha önce Jandarma’nın bulunduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Geldiğimizde itfaiye araçlarımızı park edebilecek bir garajımız yoktu bunun inşaatını yaptık. 6 personelimiz Köprübaşı merkezde, 12 personelimiz ile Borlu İtfaiye Amirliği’nde görev yürütüyor. Böyle güzel bir hizmet binası oluşturduğumuz için Büyükşehir Belediyesi olarak mutluyuz. Şu anda 670 personelle bütün Manisa’ya hizmet vermekteyiz. Türkiye’nin önde gelen filolarından bir tanesini kuruldu.