23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Altıeylül’de miniklerle sinema keyfi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, öğrencilere vatan ve bayrak sevgisini anlattı. Konakpınar Mahallesi’nde okuyan 200’den fazla öğrenci ile 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı’na giderek çocuklara vatan müdafaasını anlatan Kafaoğlu, ardından da miniklerle beraber sinemaya giderek ’Ertuğrul 1890’ adlı filmi izledi.

19 Şubat 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Altıeylül’de miniklerle sinema keyfi

Altıeylül Belediyesi, hafta içi her gün kırsal mahallede okuyan 2 binden fazla çocuğu ücretsiz olarak sinemaya götürerek film izleme keyfi yaşatacak.

Çocuklara konuşan Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, vatan savunmasında şehit düşen başta Ömer Halisdemir olmak üzere Balıkesirli şehitler ile ilgili bilgi verdi. Çocukların dikkatle dinlediği Başkan Kafaoğlu, ardından anıtta fotoğrafı olan şehitlerle ilgili kısa bilgiler verdi. 

15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyareti sonrasında çocuklar bir alışveriş merkezinin sinema salonuna getirildi. Aralarında ilk kez sinemaya gidecek olan çocuklar büyük heyecan yaşarken, Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sinemaya giren tüm çocuklara patlamış mısır ikram etti.