16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Bağcan kardeşler ilk kez İzmir’de bir arada

4. Bolluk Bereket Festivali İzmir’de ilk defa beraber sahne alan Sonat, Serenad ve Seda Bağcan kardeşlerin konseriyle zirve yaptı.

13 Kasım 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Bağcan kardeşler ilk kez İzmir’de bir arada

Festivalde, dünya müzik otoritelerince ‘’mantra müziğinin cennetten gelen sesi’’ olarak adlandırılan Seda Bağcan, kardeşleri Sonat ve Serenad Bağcan ile evrene bolluk bereket ve barış çağrısında bulundukları interaktif bir konser verdi. Üç kız kardeş, bu muhteşem konser için İzmir’de ilk defa bir araya geldiler. Konsere, piyanoda Ömer Önder, neyde Bilgin Canaz, gitarda Ekin Eti eşlik etti. Festival kapsamında, bütüncül sağlık konusunda birçok hastane projesinde yer alan Sonat Bağcan da, Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde KİTVAK adına, hasta ve hasta yakınlarına Ninni albümüyle seslenerek, onlara moral verdi.

Bu yılki temasında, sağlıklı bir yaşamda ‘sevgi’nin önemine dikkat çekmek için ‘’Kendine Kucak Aç’’ diyen festival, bilgilendirici seminerlerin yanı sıra eğlendirici çalışmalarla, İzmirlilere unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı. Beden-zihin-ruh sağlığını bütünleyen keyifli sohbetlere katılarak kişisel gelişim yolculuklarını renklendiren katılımcılar; yoga, kahkaha yogası, ritmpilates, zumba ve dans terapiyle coştular, farkındalık atölyeleri, qigong, meditasyonlar ve ses çanakları terapisi ile sakinliği deneyimlidirler.