26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Başkanlardan Vali'ye 'Hoşgeldin' Ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve 17 ilçe Belediye Başkanı, iki ay önce göreve başlayan İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

BAHAR UZUNAY- BAŞAK ŞERBETÇİOĞLU22 Temmuz 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Başkanlardan Vali'ye 'Hoşgeldin' Ziyareti
Ziyarete İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'yla birlikte Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Dikili Belediye Başkanı Yusuf Altıparmak, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Karaburun Belediye Başkanı Serdar Yasa, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Ödemiş Belediye Başkanı Bekin Keskin, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür ile Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu katıldı.





















Hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkanlar Vali toprak ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası konuşma yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bütün Belediye Başkanları ile birlikte Sayın Valimize 'Hoş geldiniz' demek için geldik. Göreviniz hem size, hem de İzmirimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Bunun üzerine Vali Mustafa Toprak, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'yla ve diğer Belediye Başkanlarımızla ilçelere gittiğimizde karşılaşıyoruz, ancak bu sayede toplu bir şekilde görüşme fırsatı bulamadığımız arkadaşlarımızla da görüşmüş olduk. Hepinize gelmiş olduğunuz için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada iyi bir dialog ve güven ortamı içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ziyarete gelen Başkanlar ve Vali Toprak Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı da çektirdi.