20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bergama MYO’da coşkulu mezuniyet

Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ) Bergama Meslek Yüksekokulu’nun dördüncü dönem mezunları, Dokuz Eylül Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM)’nde düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

18 Haziran 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Bergama MYO’da coşkulu mezuniyet

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören, Prof. Dr. Ayşe Okur, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Özlem Çakır ve Bergama Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Volkan Çeçen ile öğrenci aileleri katıldı. 

Törende kısa bir konuşma yapan DEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören, öğrencilerin eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezuniyeti hak ettiklerini söyledi. Ören, ‘Tüm mezun olan öğrencilerimizi ve sizlere en iyi eğitimi vermek için çalışan akademisyen arkadaşlarımı kutluyorum. Sizleri uğurlarken DE’’nün hayat boyu yanınızda olacağını bilmenizi istiyorum. Rekabetçi bir dünyaya adım atıyorsunuz. Artık hayata başka bir pencereden bakacaksınız. Fark yaratmak için üretken, girişimci, küresel dünyayı takip eden, ahlaklı ve karakterli bireyler olmalısınız. Hedeflerinizi net şekilde belirleyin. Bu hedeflere ulaşmak için elinizden geleni yapın” diye konuştu. 

DEĞERE SAHİP ÇIKIYORUZ

Bergama Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Volkan Çeçen ise öğrencilerden toplumsal değerlere sahip çıkmalarını isteyerek, “Bugünden itibaren sizi yaşam üniversitesi bekliyor, çok başarılı olacağınıza inancımız ve güvenimiz tam. Yolunuz açık olsun. Dokuz Eylül ile kalın, bizi unutmayın” diye konuştu.