20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Büyükşehir personeline Hizmet İçi Eğitim

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik, Tebligat ve Kabahatler Kanunu eğitimi düzelendi.

26 Mart 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Büyükşehir personeline Hizmet İçi Eğitim

Hukuk ve mevzuata uygun hareket etmenin idari işlemlerin temeli olduğu vurgulanan eğitimde, mevzuat eğitimlerinin hizmet içi eğitimlerde önemli yere sahip olduğu belirtildi.Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi başkanlığınca hazırlanan planlı mevzuat eğitimleri devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik Tebligat ve Kabahatler Kanunu eğitimi düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda düzenlenen eğitime 1. Hukuk Müşaviri Elvan Başpınar, Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz ve ilgili personel katıldı. 

HUKUK İÇİN UYGUN OLANI ESAS ALIYORUZ 

İdari karar ve işlemlerinde daima hukuka uygunluğu esas aldıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak hukuk düzeni içinde, kanuni mevzuata uygunluk çerçevesinde vatandaşımıza hizmet etmekteyiz. İdari karar ve işlemlerimizde daima hukuka uygunluğu esas alıyoruz. Varlık nedenimiz olan misyonumuz; çağdaş, katılımcı, şeffaf ve etkin bir yönetişim anlayışıyla hemşerilerimizin yaşam kalitesini artırmaya yönelik adil, hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktır” diye konuştu.