19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Flexlife’da yatırımcılar kazanıyor

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, uzun yıllar Balçova bölgesinde konut üreten firma olarak yeni yatırımlarını şehrin kuzey aksına yönlendirdiklerini ve kısa süre önce Çiğli’de tamamladıkları Flex Life Studio ile ilgi gördüklerini söyledi.

10 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Flexlife’da yatırımcılar kazanıyor

Flex Life Studio’ya İzmir’in yanı sıra, İstanbul’dan da yoğun talep aldıklarını ifade eden Ali Yavuz, kısa süre içinde yaşamın başlayacağı projede satışların yüzde 80’ini geride bıraktıkları bilgisini verdi. 

7 YILLIK TAKİP  

Yavuz, Menemen bölgesinin sunduğu altyapı ve diğer olanaklarıyla konut sektörünün dikkatini çektiğini, kullanım ve kalite olarak yatırımcıya avantaj sunan dairelerin kent merkezindekilere göre çok daha uygun maliyetlerle satıldığını dile getirdi. Yavuz şunları söyledi: “Bu bölgeyi BYY olarak yaklaşık 7 yıldır takip ediyorduk. Bu tarafta yeni yapılan konut adedi, mevcut konut sayısını da yakalamış durumda. Bölgenin gelişimi, ticareti de geliştiriyor. Artan şekilde konut talebini tetikliyor. Flexlife Studio’da temelden daire alanlar bugün Yüzde 50-70 oranında kazanç sağladı”

BYY İnşaat olarak doğru konumda, doğru proje yaptıkları için satışların ve inşaat hızının öngördükleri şekilde gerçekleştiğini dile getiren Ali Yavuz, “Öğrencilere özel bir konseptle hayata geçirdiğimiz projemizde ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları bulunuyor. Flex Life Studio’da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar” diye konuştu.

ULAŞIM GELİŞMİŞ 

3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 157 konuttan oluşan Flex Life Studio’nun ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğini belirten Yavuz, projenin AOSB, İzban, yapımı devam eden tramvay projesi, Katip Çelebi Üniversitesi ve devlet hastanesine yakın konumda olduğunu söyledi.