24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

İşsizliğe neşter

İşsizlikle mücadelede geliştirdiği projelerle göz dolduran Torbalı Ticaret Odası (TTO), İŞKUR ile birlikte işveren ve iş arayanları bir platformda buluşturan Kariyer ve İstihdam Fuarı açtı.

20 Mayıs 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İşsizliğe neşter

Kurulan stantlarda iş arayanlar ile işverenler buluştu. İşsiz vatandaşların istihdamına katkı sağlamak, iş aramak için harcanan zamanı ve maliyetleri azaltmak, ayrıca işverenlerin birebir görüşme yaparak ihtiyaç duydukları elemanları en kısa sürede karşılamasını sağlamak amacı ile düzenlenen Kariyer ve İstihdam Fuarı’na, ilgi yoğun oldu. 

ÖĞRENCİLERE EĞİTİM

Öte yandan Piri Reis Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ve Torbalı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencimler, İŞKUR uzmanlarından ‘Mülakat Teknikleri ve Özgeçmiş Hazırlama Metotları gibi konularda eğitim aldı. 

Öğrencilere hitap eden TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Hayallerinizin peşinden gidin, azmedin, vazgeçmeyin. İçinde çalışma hayatınızın olduğu hayallerin peşinden koşun” dedi. Olgun, “Her kariyer öyküsünün arkasında azmetmek vardır” ifadesini kullandı.