25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İTO’dan ayakkabı fuarına büyük destek

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 40’ıncı Shoexpo Fuarı’na katılan, 162 firmadan 85’inin İTO’dan fuar teşviki alarak fuara katıldığını, ayrıca Ekonomi Bakanlığı ile yürüttükleri Ur-Ge projesi ile de 184 kişilik alım heyetini fuara getirdiklerini belirterek, “Amacımız hem sektörü desteklemek hem de İzmir’de bu fuarı ve fuarcılığı daha da geliştirmek.

23 Ekim 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İTO’dan ayakkabı fuarına büyük destek

Artık hedefimiz üyelerimizi başka fuarlara taşımak değil, üyelerimiz ile alıcıları İzmir’deki fuarlarda buluşturmak” dedi.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 19 Ekim’de 40’ıncı defa kapılarını açan Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’na Oda olarak büyük destek verdiklerini söyledi. Emek yoğun bir sektör olan ayakkabı sektöründe İzmir’in tasarımdan üretime her alanında iddialı olduğunu vurgulayan Demirtaş, bu nedenle sektöre büyük önem verdiklerini söyledi. Diğer yandan İzmir’de fuarcılığın gelişimine de büyük önem verdiklerini kaydeden Demirtaş, “Shoexpo Fuarı çok önem verdiğimiz bu iki konunun birden birleşimi oldu. Hem sektör hem de fuar bizim için çok değerli. İzmir’de Büyükşehir Belediyemiz yeni bir fuar alanı yaptı. Biz de yeni fuar alanının daha gelişmesini istiyoruz, destekliyoruz. Özellikle kentimizde düzenlenen fuarları geliştirmek istiyoruz” dedi.