23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

İZKA’ya 4. kez büyük ödül

ABD merkezli Site Selection Dergisi’nin bine yakın yatırım uzmanı tarafından yatırım ajansları arasındaki sıralamada, İzmir Kalkınma Ajansı, dördüncü kez Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölgesinin en iyi ‘bölgesel yatırım tanıtım ajansı’ seçildi.

20 Mayıs 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İZKA’ya 4. kez büyük ödül

Doğrudan yabancı yatırımlar konusunda faaliyette bulunan ve alanının en önemli yayınlarından biri kabul edilen rengi dergi, her sene belli kriterler doğrultusunda bu alandaki en başarılı ülkeler, şehirler ve promosyon ajanslarını belirliyor. Dünya çapında 48 bin kurumsal abonesi olan derginin bu ay çıkan son sayısında 2017’nin en başarılı tanıtım ajansları açıklandı. Açıklanan listeye göre İzmir Kalkınma Ajansı, dördüncü kez Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölgesi’nin en iyi ‘bölgesel yatırım tanıtım ajansı’ seçildi. 

2006’DA KURULDU

Doğrudan yabancı yatırımlar konusunda dünyanın en prestijli ödüllerinden birini dördüncü kez kazanan İZKA, Türkiye’nin ilk iki pilot ajansından birisi olarak 2006 yılında kurulmuştu. İZKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Yavuz “İzmir’in yatırım olanaklarını tanıtmak için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.