20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İzmir’in ‘eğlencesi en bol’ çocuk festivali

Şişme oyun ve survivor parkurları, t-shirt boyama, kar küresi, langırt, yüz boyama, sosis balon sanatı, maskot dansları, paraşüt show, renklerle gelişim atölyesi, origami atölyesi, mini tenis, oyun hamuru atölyesi, kinetik kum atölyesi, kodlama atölyesi, slime atölyesi, kuru buzla köpük atölyesi ve daha bir çok etkinliğin gerçekleştiği şenlikte, çocuklar doyasıya eğlendi.

21 Mayıs 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İzmir’in ‘eğlencesi en bol’ çocuk festivali

İzmir anneleri, sosyal medya hesaplarından takip edilen portal, anneler için, eğlenceli, eğitici ve çocuklu farklı etkinliklerini de İzmir Anneleri ile buluşturuyor. 

EĞİTİCİ ATÖLYELER

İzmir Anneleri Portalı kurucusu Sibel Türsen, “Ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri bir etkinlik sunmayı amaçladık. Çocukların baharı doyasıya yaşayacakları hem eğlenceli, hem de eğitici farklı atölyelere yer verdik. Bu organizasyonda da ortak noktası çocukları olan İzmir’in farklı bölgelerinden birçok anneyi ve aileyi bir araya getirdik. Bizi destekleyen kurum ve kuruluşlara ve bu etkinliğe katkı koyan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.