20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İzmirli hayırseverlerden eğitime destek sürüyor

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ile Mahmut Özgener ve Ricardo Aliberti İzmir eğitimini daha iyiye taşımak adına ortak protokole imza attılar. Mahmut Özgener ve Ricardo Alibertiiş hayatında olan ortaklıklarını hayırsever olarak da devam ederek İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ile yapılacak olan 24 derslikli okul binasının protokolünü imzaladılar.

21 Mayıs 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İzmirli  hayırseverlerden eğitime destek sürüyor

İzmir Menderes ilçesi, Cumaovası mahallesinde yapılacak olan 24 derslikli ilkokul binasında yedi yüzden fazla öğrenci eğitim alacak.

İŞTEN OKUL ORTAKLIĞINA

Mahmut Özgener ve Ricardo  Aliberti Öz-Ege Tütün, Aliberti ailesinin 1937 yılında kurduğu Ege Tütün Şirketi ile Özgener Ailesinin 1960 yılında kurduğu Özgener Tütün Şirketlerini  yüzde 50, yüzde 50 ortaklığı ile 1996 yılında İzmir’de kurulmuş olup iki aile 1996 yılından beri iş ortağı olarak çalışma hayatına devem etmekteler. Mahmut Özgener ve ortağı oldukları Ricardo Aliberti’nin  Öz-Ege Tütün San. ve Tic. A.Ş. taraşından yaptırılacak olan ilkokula Öz-Ege Tütün San. ve Tic. A.Ş. ailesinin isteği üzerine 'Ricardo Aliberti-Esin Özgener İlkokulu' adı verilecek. Protokolde konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İzmir de çok duyarlı veli ve öğrenci profilinin olduğunu vurgulayarak eğitimde hayırsever desteğinin her gün arttığını söyledi.