24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Özbek Bağcı: Hedefimiz Online Satış

İzmir’in yerli firmalarından olan Çiftbağcı Alışveriş Merkezleri, Bornova Yeşilova Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi, Kemalpaşa Mahallesi ve Çiğli’de olmak üzere 4 şubesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Star / İzmir6 Ekim 2012 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Özbek Bağcı: Hedefimiz Online Satış
Kişiye özel servis imkanıyla sektörde öne çıkan Çiftbağcılar Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Özbek Bağcı, 2013 yılı hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bağcı, “Ülke ekonomisinin çok üstünde bir rakamla büyüyoruz. 2012 yılı büyüme hedefimiz yüzde 25 ve hedefimize yaklaştığımızı söyleyebilirim” dedi.

HEDEF ONLİNE SATIŞ

Toplam 80 kişiye istihdam sağladıklarını kaydeden Bağcı, hedeflerinden bahsederek, “2013 yılı içerisinde iki şube daha açmayı planlıyoruz. Muhtemel bölgeler Bornova Merkez, Buca, Hatay ve Karşıyaka Merkez olabilir. Bölge tespit çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 2013 yılı içerisinde online satış hizmetine de başlayacaklarını kaydeden Bağcı, “Çağa ayak uydurmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. 2013 yılı içerisinde online satış hizmetiyle daha çok insana ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

TÜKETİCİYE ÇAĞRI

Tüketiciye de çağrı yapan Bağcı, “Tüketicinin yerli sermaye ile yabancı sermaye arasındaki farkı düşünerek hareket etmesini istiyoruz. Yabancı sermayenin tamamı yurtdışına gidiyor. Yerli sermaye ise yatırım ve yeni istihdam alanı olarak geri dönüş sağlıyor. Bu nedenle tüketicilerden biz ve bizim gibi firmaları desteklemelerini bekliyoruz. Onlardan aldığımız güçle daha çok istihdam sağlayacağız. Ekonomiye katkımız artacak” şeklinde konuştu.

FKM’DE FOTOĞRAF SERGİSİ

Büyüdükçe daha çok sosyal sorumluluk üstlendiklerini ifade eden Bağcı, “Spor faaliyetlerinin desteklenmesinden tutun da çevre düzenlemesi, ağaçlandırma çalışmalarına kadar elimizden geldiğince sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almaya çalışıyoruz. Son olarak Yunus Koç’un 8 Ekim-23 Ekim tarihleri arası Fransız Kültür Merkezi’nde sergilenecek çalışmasının ana sponsorluğunu üstlendik. Sanatseverleri 8 Ekim günü saat 19.00’da gerçekleşecek sergi açılışına davet ediyoruz” dedi.