25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

UNESCO DÜNYA MİRASI BERGAMA, TRAVEL TURKEY TURİZM FUARI’NDA

Dünyanın farklı yerlerinden turizm potansiyellerinin bir araya geldiği, Türkiye’nin önde gelen fuar organizasyonu Travel Turkey’de, her yıl olduğu gibi UNESCO Dünya Mirası Bergama da yerini aldı.

10 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
UNESCO DÜNYA MİRASI BERGAMA, TRAVEL TURKEY TURİZM FUARI’NDA

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarı 11. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. 2014’te özverili çalışmayla UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmeyi başaran Bergama’da fuarda yerini aldı. 

HALKIMIZI STANDIMIZA BEKLİYORUZ 

Ticaret Odası ile birlikte, son dönemde turizm alanında yaşanan sıkıntıları giderecek ve iç turizmi hareketlendirecek projeler üretmeye çalıştıklarını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Fuarda stantlarımıza yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımızı Bergama’ya davet ettik. İzmir’den ücretsiz otobüs seferleri ile Bergama’yı halkımıza tanıtma imkânı sağladığımız ‘Bergama Seni Çağırıyor’ projesini beş yıldır devam ettiriyoruz ve çok ilgi görüyoruz. Bunların dışında ilçemizde düzenlediğimiz birçok kültürel ve sanatsal etkinlikle sosyal yaşamı da canlı tuttuk. Bugün Travel Turkey Turizm Fuarı’nda da Bergama’nın güzelliklerini tanıtıyoruz. Halkımızı standımıza bekliyorum” diye konuştu.