20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

AÖL sınav soruları ve yorumları

AÖL Açıköğretim Lisesi'nde okuyan öğrenciler 2017 1. dönem sınavına katıldı. Sınavdan sonra AÖL soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? sorusu merak ediliyor. Ayrıca 9-10 Aralık AÖL sınav yorumları nasıl soruları zormuydu kolay mıydı? soruları ile ilgili haberimizde yer alan yorum kısmında detayları takip edebilir sorular ile ilgili fikirlerinizi iletebilirsiniz.

11 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
AÖL sınav soruları ve yorumları

Açık lise AÖL sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? AÖL sınav yorumları nasıl soruları zormuydu kolay mıydı? 9 - 10 Aralık 2017 tarihlerinde sınava giren öğrenciler tarafından merak ediliyor. Milyonlarca açıköğretim lise öğrencisi AÖL sınav soruların ne zaman yayınlanacağını merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL sınav soruları kısa bir süre sonra açıklansa da AÖL sınav sonuçlarının açıklanması biraz zaman alacaktır. 9 - 10 Aralık AÖL sınav soruları ve cevapları MEB resmi internet sayfası aol.meb.gov.tr adresi üzerinden sorgulayabilir aşağıda yer alan yorumlar kısmında ders soruları ile ilgili yorumlarınızı yapabilirsiniz.

AÖL GİRİŞ EKRANI

AÖL SINAV SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açık öğretim lisesinde okuyan öğrenciler de normal lisede okuyan öğrenciler gibi her sene sınavlara girmek zorundadır. Bu sınavlardan aldıkları sonuçlara göre öğrencilerin almış olduğu derslerden geçip geçmeme durumları vardır. Açık öğretim lisesi sınavları bir dönemde 2 kez gerçekleştirilmektedir. AÖL güz dönemi ve AÖL bahar dönemi sınavları yapılmaktadır. 9 ve 10 Aralık tarihlerinde gerçekleşen 2017 yılı  AÖL güz dönemi sınav soruları ve cevaplarını MEB'in resmi internet sayfasından takip edebilirsiniz. Sınava giren öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasını beklemektedir. Milli Eğitim Bakanlığının sınav takvimine göre AÖL açık öğretim lisesi sınav sonuçları 15 gün içerisinde açıklanacaktır.

ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYIN

2017 2018 MEB AÖL SINAV TAKVİMİ

Açık lise 2017-2018 sınav takvimi henüz yayınlanmadı. Yapılan resmi açıklamada yakın bir zamanda yayınlanacağı vatandaşlara duyuruldu. Geçen yılın sınav takvimine haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

9 - 10 Aralık 2017 AÖL sınan sonuçlarının açıklanmasını bekleyen öğrenciler sınavda çıkmış olan soru ve cevaplara bakarak da kaç doğru ve kaç yanlış yaptığını öğrenebilir. Bu şekilde yaklaşık olarak kaç soruya doğru cevapladığını öğrenebilirler. Gelişen internet teknolojisi sayesinde internet üzerinden artık bir çok işlemi gerçekleştirebilir duruma geldik. Milli Eğitim Bakanlığı da internet teknolojisini çok iyi kullanan kurumlardan bir tanesidir. Yapmış olduğu bir sınavı sınavdan yaklaşık bir hafta sonra sınav soru ve cevaplarını 1 ay sonra da sınav sonuç bilgisini internet üzerinden yayınlamaktadır.