20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

AÖF vize sorular ve cevap anahtarı

AÖF 2. dönem bahar dönemi vize sınavları 29-30 Nisan tarihlerinde 4 oturum şeklinde gerçekleştirildi.

6 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
AÖF vize sorular ve cevap anahtarı

AÖF Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi vize sınavları 29-30 Nisan 2017 Cumartesi ve Pazar günleri yapıldı. Sınavdan çıkanlar sorular ve cevapları araştırmaya başladı. AÖF 2. dönem vize sınavlarının soruları ve cevapları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin resmi internet sitesi anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden erişime açıldı. AÖF bahar dönemi vize sınavı sorular - cevaplar ve yapılan son duyurulara bakmak için aşağıdaki linki tıklayın.

 

AÖF GİRİŞ İLE SORULAR-CEVAPLAR VE YAPILAN SON DUYURULAR İÇİN TIKLAYIN...

 

AÖF BAHAR DÖNEMİ VİZE SORULAR VE CEVAPLARI YAYINLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından AÖF bahar dönemi vize ara sınavları tamamlandı. 4 oturum olarak yapılan sınavlara yaklaşık 1.5 milyon öğrenci katıldı. AÖF vize soruları ve cevap anahtarı yayımlandı. Sorular ve cevaplar için yukarıdaki linki tıklayın.

 

AÖF SORU VE CEVAP ANAHTARINA NEREDEN ULAŞILIYOR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi vize ara sınav soruları ve cevapları üniversitesinin resmi internet sitesi anadolu.edu.tr adresinde yer alan fakültenin anadolu.edu.tr/acikogretim sayfasında bulunan ANADOLUM eKampüs sistemi üzerinden erişime açıldı. Bu sisteme giriş için öğrencilerin kullanıcı adı ve şifreye sahip olmaları gerekmektedir. Anadolu Üniversitesi Ders Çalışma Platformu ANADOLUM eKampüs Sistemi’ne Hoşgeldiniz! yazısıyla hizmet veren sistemde geçmiş dönem soruları ve cevaplarıyla öğrencilerin ders çalışmak için ihtiyacı olan birçok bilgiye yer veriliyor.

 

ANADOLUM EKAMPÜS GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN...